b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_06_35180_n.jpg

Ось і залишилась позаду весела шкільна пора. Попереду літо, канікули, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

Учні 9-х класів шкіл Оболонської ОТГ (Оболонської ЗОШ І-ІІІ ст. та Іванівської ЗОШ І-ІІ ст.) отримали свідоцтва. Урочисте вручення їх проходило у вівторок 12 червня. У цей день немов завдяки чарам за одну ніч діти перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних джентльменів.

Зі святом, із успішним закінченням 9 го класу випускників привітали директори, вчителі, батьки. Також був присутній голова Оболонської ОТГ Борис Пустовойтов, який щиро привітав випускників і гостей, побажав натхнення і успіхів в подальшому навчанні.

І школярі не забули віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість. Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного вальсу. Красуні-дівчата та змужнілі хлопці подякували своїм вчителям та батькам за вкладену турботу, ніжність і тепло.

Оболонська сільська ОТГ

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

+1 # Друг Алины Кабаевой 15.06.2018 11:42
ооо, оптимизировал свой айфон, смогу теперь на родном языке писать...Рад всех видеть и Олега и Хохла и подружку очильныков,ребята,не хватало Вас в Праге и Брно.....Украина прежде всего.....