b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_02_IMG_5087.JPG

19 лютого в селі Устимівка відбулася довгоочікувана для місцевих жителів подія – відкриття дитячого садочка на базі загальноосвітньої школи.

На урочисту подію завітали гості з Семенівської районної державної адміністрації: Віктор Федоренко, Артем Даценко та Людмила Лопата, які брали участь у створенні дошкільного навчального закладу. Та все ж, безумовно, найбільше для того, щоб у селі функціонував дитсадок, зробив очільник громади, Устимівський сільський голова Юрій Бугаєць.

Ще 2 роки тому за його ініціативи розпочався нелегкий шлях до створення цього закладу. Немало спільних зусиль було докладено, доки двері дитсадка привітно відкрилися для маленьких місцевих жителів. До того ж, наразі дитячий садочок повністю фінансується за рахунок коштів Устимівської громади.

Цей дошкільний заклад розрахований на 30 дітей. Зараз там перебуває 15 діток з Устимівки та навколишніх сіл, ще декілька малят планується залучити до дошкільної освіти. Усі кімнати світлі, теплі й затишні, із сучасним ремонтом та новенькими меблями.

Після традиційного перерізання стрічки головою РДА В. І. Федоренком та сільським головою Ю. І. Бугайцем усі присутні зайшли до просторої зали, де продовжилися урочистості. Школярі та вихованці дитсадка підготували танці, пісні й віршики, а гості, як і годиться, вручили подарунки: іграшки, прикраси для стін та килим для ігрової кімнати. А начальник відділу освіти Л. В. Лопата передала для керівництва школи документи, які підтверджують повноваження навчального закладу займатися дошкільною освітою.

Від імені батьків звучали слова подяки тим, хто створив такі чудові умови для здобуття дітьми дошкільної освіти.

Тетяна КОРНІЙЧУК

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Україночка) 21.02.2019 08:34
Ех, аби і в Семенівці нормальний садочок зробили... :-?
# Роза 21.02.2019 10:08
Як приєднають Устимівку до Семенівки, то буде!!!!!)))))