rda.jpg

10 червня відбулася нарада у голови районної державної адміністрації Віктора Федоренка з порядком денним:

Про стан виконання постанов Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 р. №848 «Про єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги», «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», в частині організації робіт щодо надання пільг та призначення субсидій на придбання твердого палива та скрапленого газу в районі.

Про стан виконання Закону України «Про сільське господарство» в частині проведення весняно-польових робіт та стану готовності сільськогосподарських підприємств району до проведення жнив.

Про стан виконання наказу Міністерства сільського господарства і продовольства України від 15.03.1994 р. №5 в частині епізоотичної ситуації в районі щодо сказу тварин.

Про підготовку до відзначення Дня Конституції України.

Про стан виконання розпорядчих актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, голів обласної та районної державних адміністрацій за підсумками травня 2019 року.

Із усіх розглянутих питань дано доручення.

Прес-служба Семенівської РДА

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!