b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_07_remont.jpg

Стан водонапірної вежі в центрі Семенівки почав викликати занепокоєння більше року тому. Найпершими зреагували на це жителі двохповерхових будинків, які знаходяться поряд.

Вони зібрали підписи усіх небайдужих, написали звернення та передали його до Семенівської селищної ради ще в серпні минулого року. На жаль, відповіді так і не дочекалися. Після повторного звернення їх запевнили, що все в порядку, а через те, що протікає і взимку намерзає на одній із стін – можна не перейматися.

Здивовані байдужістю місцевої влади жителі будинків поділилися своєю проблемою з депутатом районної ради Валерієм Книшем. Тому наступним кроком, уже за ініціативи народного обранця, було проведення засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Семенівського району під головуванням голови Семенівської райдержадміністрації Віктора Федоренка. За результатами наради комісією було прийнято рішення надіслати лист до Семенівської селищної ради з вимогою забезпечити розгляд цього питання та проведення експертизи стану водонапірної вежі до 1 травня. Селищна рада, можна сказати, вимогу виконала, бо 22 квітня було проведено експертизу споруди. Але про терміни ремонту ніхто ж не говорив, тому до кінця червня все лишалося по-старому. Редакція газети неодноразово звертала увагу громадськості на існуючу проблему і декількома публікаціями, і декількому відеороликами, сподіваючись хоч якось прискорити процес. Але все лишалося без змін.

До 9 липня. Бо цього дня уже, на величезну радість місцевих жителів, розпочалися ремонтні роботи в тій багатостраждальній вежі. Але не тому, що місцева влада вирішила поставити крапку в цьому питанні, а завдяки небайдужій людині, депутату обласної ради, кандидату в народні депутати Фахраддіну Мухтарову. Саме за його фінансування ремонтні роботи розпочалися, і, як нас запевнили, за 2 тижні і завершаться.

Спробуйте уявити, які щирі слова подяки лунали з вуст місцевих жителів пану Фахраддіну, коли він особисто зустрівся з ними. Люди вкотре переконалися, що він – людина слова і діла, адже з цією проблемою звернулися лише декілька днів тому, а роботи вже розпочалися.

Ми теж щиро радіємо, що ця проблема вирішиться, незважаючи на байдужість місцевої влади до проблем громади, а наполегливість усіх, хто перейнявся цим наболілим питанням, в тому числі і наша редакція, нарешті принесе результат.

Тетяна КОРНІЙЧУК

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Кварта 10.07.2019 09:55
А попиарится на заводских трубах никто не хочет?
# Засиратор жизнєй брехунів 10.07.2019 10:30
пызно пить боржомі. чи шо там на родіні Мухтарова пють ?
# Ясне сонечко 10.07.2019 12:01
Тепер Кулінічам нічого боятися 8))
# мішель 10.07.2019 19:08
ЦІКАВО...СКІЛЬКИ КОШТУВАВ РЕМОНТ??? }(