b_385_225_16777215_0_0_images_news_2020_10_2020_10_20.jpg

Чим ближче до чергових місцевих виборів – тим більший політичний треш... Багато, хто прогнозував передвиборчий хаос, але, напевно, ніхто й уявлення не мав про таке!

Усі ці перипетії припали на останні дні існування Семенівщини, як єдиної громади. Так уже склалося в нашій державі – реформи і все таке. Та, навіть, при цій ситуації можна було б дати району «вмерти природньою смертю», але до цього дня ми не бачили за одним столом переговорів представників райради та ОТГ.

Сьогоднішє пленарне засідання мало б розставити крапки (наскільки це можливо), та представники провладної Аграрної партії, яких уже без купюр можна називати представниками «Довіри», не можуть спокійно дивитися на природний стан речей.

На 10 годину, коли запланована сесія районної ради, Людмила Милашевич і Володимир Куцовол (нібито) проводять в Устимівці дебати зі своїми основними конкурентами – Валерієм Книшем і Юрієм Бугайцем. І запрошують вони депутатів райради: за неперевіреною інформацією їм надсилалися SMS-повідомлення за годину до сесії. Інакше, як пояснити той факт, що напередодні пленарного засідання більшість «аграрників» підтвердили явку на сесію, а сьогодні: вони або хворіють, або взагалі не беруть слухавку.

Дехто з представників Аграної партії України, як наприклад голова фракції АПУ Юлія Єлагіна, віддали перевагу фейковим дебатам, аніж вирішенню проблем району (хіба не для цього виборці віддали свої голоси у 2015 році?), а є свідки, котрі бачили своїх народних обранців, що просто-напросто переховувалися... Не випадково не з’явилися на сесію й представники засобів масової інформації, які позиціонують себе палкими борцями з маніпулюванням суспільними настроями.

Ось така ситуація перед черговими виборами! Вважаю за потрібне донести виборцю дану інформацію. Думай-те.

Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

+4 # Геннадий 20.10.2020 12:55
Как фашисты во время войны, перед отходом все сжигали, взрывали...