b_385_225_16777215_0_0_images_news_2021_maidanchik.jpg

Фізична культура і спорт переживають нелегкі часи. Місцевій молоді завжди було в радість, як говорять, «погуляти» у футбол, взяти участь у різноманітних змаганнях, турнірах тощо.

На жаль, карантин вніс свої корективи, відібравши у сільського спортсмена й таку нечасту можливість, як свято спорту. Але, на щастя, він не відібрав ентузіазм і бажання до активного способу життя...

Урешті-решт, самоізоляція – не вирок і не обов’язкова норма для виконання, тому сьогодні стадіони та майданчики не пустують. Майже щодня там можна спостерігати любителів спорту, яким заняття на свіжому повітрі є противагою пасивному сидінню вдома, нудному проведенню вільного часу. Зустрітися з друзями, поспілкуватися наживо – це також спосіб подолання карантинної депресії.

Саме так вважають постійні відвідувачі майданчика зі штучним покриттям у селищі Семенівка на території стадіону «Колос». Серед них Олексій Сушко, Максим Семигреєнко, Сергій Шинкарецький, Роман Хоменко, Дмитро Молдавець, Ігор Мазур, Микола Неліпа, Віталій Бабенко, Станіслав Остапенко, Ігор Бутенко, Андрій Німченко, Олег Малофеєв.

У зимовий час грати на «штучці» проблематично через швидкоплинність світлої частини дня. Та герої нашої розповіді не забарилися з вирішенням проблеми незручностей. Усе, що відбувалося потім, можна описати банальним передвиборчим лозунгом «спільними зусиллями – до світлого майбутнього»: вони спільно за власний рахунок організували освітлення майданчика.

Для проведення робіт було залучено працівника РЕСу Євгена Вихренка, який кваліфіковано замінив проводку, встановив автоматичний вимикач та сучасні ліхтарі.

Ось така любов до спорту, і ніякий карантин не внесе корективи в життя активної людини. Адже недарма кажуть: щоб зняти стрес – качайте прес!

Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!