На третьому пленарному засіданні ІІ сесії Семенівської селищної ради VIII скликання депутатом В. Є. Книшем було озвучене звернення від депутатської більшості у складі фракцій «Рідне місто», «Слуга народу» та «УДАР» до членів виконавчого комітету Семенівської селищної ради. Публікуємо текст цього звернення.

Семенівська селищна рада восьмого скликання функціонує уже близько 3 місяців, але за цей період новий виконавчий комітет ще не було сформовано. Законодавством України передбачена така процедура формування виконкому, що унеможливлює вирішення цього питання депутатами самостійно без ініціативи голови.

Частина членів виконавчого комітету уже вийшли з його складу у зв’язку із звільненням з посади, яку займали, це – секретар ради та в. о. старост. Сьогодні ми звертаємося до тих людей, які входять до цього органу за призначенням, а саме: Володимира Миколайовича Куцовола (директора ТОВ «Агріс»), Андраніка Сарухановича Єсаяна (приватного підприємця), Олександра Петровича Зіміна (тимчасово не працюючого), Володимира Яковича Мокляка (директора ФГ «Дослідне»), Віктора Павловича Чмихала (приватного підприємця), Анатолія Олексійовича Смаги (фермера) та Валентини Михайлівни Заєць (пенсіонерки).

Шановні члени виконавчого комітету Семенівської селищної ради першого скликання! Просимо вас написати заяви про складання повноважень!

Ваші заяви – важелі впливу, якими ви можете змусити селищного голову не ігнорувати необхідність формування нового виконавчого комітету, який життєво необхідний для повноцінної діяльності ради.

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

+4 # святослав 19.02.2021 15:01
А чим ,,мотивує,,голова ОТГ саботування виконання того ,що ВИМАГАЄ законодавство?! Так само ,,по старінкє,, - цинічно і зухвало веде себе і п.голова Оболонської ОТГ Б.П. ! Депутати , які мають реальну владу , мають використати її для того , щоб місцева влада працювала без ,,я тут главний,, а - ефективно і виключно на свою громаду! Уже приходить час ЗВІТУВАТИСЯ про свою роботу! Що скажете ви своїм виборцям?!
-6 # Геннадий 20.02.2021 09:42
Вот и начни с отчета о проделанной работе своего депутата. Собери избирателей своего округа заставьте своего депутата отчитаться. А то все умные кого-то критиковать, а сами что делаем? Вся власть в народа, а если народ не хочет ее использовать - это его проблемы. Тогда и жаловаться нечего.