Уявіть собі залізничний ешелон, що складається з 10 вагонів. Саме стільки – більше 1000 тонн, або 80 % світового видобутку – щороку купує бджолиного маточного молочка Японія.

Навіщо вони це роблять?

Тому що в Японії в усіх дитячих закладах у раціон дітей дошкільного та шкільного віку введено триразове споживання бджолиного маточного молочка у різних формах. Соціальна служба купує його для дітей, які перебувають у лікарні, а люди похилого віку забезпечуються цим продуктом бджільництва завдяки безоплатній державній програмі. Крім того, у вигляді харчової добавки маточне молочко входить до складу заморожених десертів, солінь і приправ, про що свідчать зареєстровані авторські патенти.

Невже ця біологічно активна речовина настільки суттєво впливає на життя нації? Відповідь у цифрах: в Японії офіційно зафіксовано найбільше довгожителів у світі, а середня тривалість життя складає 86-88 років.

Але так було не завжди. У 1945 р. середня тривалість життя в Японії становила 50 років, а радіаційна ситуація спровокувала безліч досліджень по відновленню організму людини, яка зазнала негативних впливів радіологічного фону. На базі найширших експериментів було встановлено, що чи не єдиним засобом порятунку нації від наслідків атомних вибухів є застосування продуктів бджільництва, а саме маточного молочка.

ТМ «Меди Межиріччя» пропонує вам і вашим родинам також зміцнити імунітет та подбати про довголіття шляхом уживання маточного молочка нативного (у чистому виді), ціна 15 г – 300 грн, або ж маточного молочка у поєднанні з медом, 550 г 1% – 120 грн, 2% – 160 грн, 3% – 200 грн.

Для придбання звертатися за телефоном – 050-495-69-15 або знайомтесь із нашою продукцією на сайті medy.com.ua.

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!