b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_pasika_bdjolynyj-pylok-1.jpg

Уживати пилок рекомендується людям з ослабленою імунною системою, виснаженим, метеочутливим.

* Корисне обніжжя гіпертонікам і гіпотонікам у рівній мірі, оскільки нормалізує артеріальний тиск.

* Крім того, бджолине обніжжя сприяє підвищенню рівня гемоглобіну.

* Рекомендовано приймати продукт при депресіях, оскільки він має властивість піднімати настрій і бадьорить. В обніжжі виявлений природний антибіотик, який перешкоджає розвитку ракових пухлин.

* Застосовується при серцево-судинних, шлункових, сечостатевих захворюваннях, однак частіше використовують пилок для зміцнення імунітету, оскільки в ньому міститься вітамін Р, який підвищує стійкість організму до хвороботворних бактерій і мікробів.

* Людям, які прагнуть скинути зайву вагу або сидять на строгих дієтах, цей продукт теж корисний. Він не тільки нормалізує обмінні процеси і покращує метаболізм, а й сприяє регенерації білкових клітин.

* Його використовують для відновлення сил після перенесених важких хвороб і складних хірургічних операцій, при фізичному виснаженні організму, а також при лікуванні нервової перевтоми і депресії.

* Крім того, обніжжя відмінно піднімає імунітет, тому його використовують як профілактичний засіб у сезон підвищення поширення вірусних захворювань.

* Якщо пропити пилок у кінці осені, то взимку годі й тривожитися з приводу захворювань або зараження інфекційними хворобами. А навесні при нестачі вітамінів цей продукт дозволить зміцнити організм.

* Застосування пилку в період грудного вигодовування (у невеликих кількостях, звичайно, адже не забуваємо про алергенність продукту) позбавить молоду маму від післяпологової депресії, підвищить лактацію і підніме імунітет дитини.

Придбати даний товар ви зможете на сайті medy.com.ua, в мережі магазинів «SV» або за телефоном 050-495-69-15.

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!