b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_pasika_6072018.jpg

Про сприяння розвитку місцевих пасічників – йшлося на нараді у приміщенні Заїчинської сільської ради (голова Сергій Сирота) у п’ятницю, 6 липня.

У засіданні взяли участь біляківські та заїчинські бджолярі, місцеві фермери, представники координаційного центру і керівництво асоціації «Меди Межиріччя». За словами Президента асоціації Сергія Семигреєнка, сьогодні надзвичайно важливо згуртуватися навколо проблем у сільському господарстві, та бджільництві зокрема, – і щойно створений агропромисловий кластер «Меди Межиріччя» визначає це за один із своїх основних пріоритетів. Головне завдання перед місцевими пасічниками – це спільно із місцевою владою зарезервувати земельні ділянки для ведення бджільництва, посіву медоносних культур.

Як говорять, «гуртом і батька легше бити», а тому присутні вирішили, що найкращим варіантом для досягнення мети є об’єднання селян у кооператив.

Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Українець 20.07.2018 19:32
Сьогодні 20.07. 2018року кластер МЕДИ МЕЖИРІЧЧЯ став реальністю закінчини регістрація.Від усіеї душі поздоровляю колектив однодумців.Удачі.