b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_pasika_luxfon_com-27901.jpg

Перга (бджолиний хліб) – один з найцінніших продуктів бджільництва. Для його отримання бджоли використовують квітковий пилок, складають в комірки, добавляючи мед, прополіс та інші компоненти слинних залоз.

Ці «чорні» стільники, куди відкладають бджоли пилок за своєю біологічною дією і хімічним складом відрізняються від пилку. Квітковий пилок бджола переробляє 2-3год., коли летить від квітки до вулика, а коли він попадає у стільник, тоді там відбуваються чудеса. Бджілка звільняється від своєї ноші в темну прополісовану вощину, ударами голови втрамбовує в ячейку, скріплюючи слюною, яка по складу містить якісь особливі ферменти, невідомі навіть вченим, інші бджоли заливають шаром меду. І так шарик за шариком. Так одержується найцінніший продукт для личинок і виявляється по своїх лікувальних властивостях для людей, тому і носить найсвятішй назву «хліб».

В одній ячейці міститься до 18 шариків пилку, загальною масою 140-180мг. Перга може зберігатись до 17 років, пилок до 1 року або в суміші з медом 2-3роки.

Турбуючись про своє потомство, формування перги йде по спеціальній програмі, розвитку живого організму для побудови основних систем: формується серцево-судинна, кровоносна, нервова, кісткова системи, шлунково-кишковий тракт. За 3 дні личинка збільшується в 1500раз! Такої біологічної активності на сьогоднішній день не має ні один продукт в світі!

Бджолиний хліб насичений мінеральними елементами: калієм (40%), який необхідний для функціонування серцевого м’яза, магній (25%) – нервова система, залізо (17%) регулює роботу кровотворної системи, склад крові, регулює рівень гемоглобіну, кальцій(17%) відповідає за міцність кісток, вітаміни А, С, Р, Е, і т. д.

Бджолиний хліб у 3 рази ефективніший за пилок. Використовують для лікування тих же хвороб, що й квітковий пилок, проте тут сильніший ефект за коротший час. Чому бджоли не додумалися сушити пилок, так як сушать білка гриби? Справа в тому, що пилок і одержана з нього перга по складу не дуже відрізняються. Але головна відмінність – засвоюваність організмом.

Лікує: анемію, серцеву недостатність, порушення мозкового кровообігу, ендокринну систему, щитовидну залозу, інфаркт, інсульт, гепатит, гастрит, виразки шлунку, алергію, грип, порушення потенції, чоловіче безпліддя, патологію вагітності, черепно- мозкові травми, гінекологічні захворювання і інші побічні хвороб.

Як вживати пергу: пергу необхідно розсмоктати в роті, не запиваючи ніякою рідиною 30хв після вживання, вживати по 1-2г. Препарат не має ніяких побічних дій, передозування нешкідливе, але й організмом лишнє не засвоюється, просто йде як висококалорійна їжа.

Це унікальний продукт, єдиний з натуральних продуктів, який має величезну кількість корисних для травлення мікроорганізмів. Для дітей і людей похилого віку він просто необхідний, хоч раз в рік!

При гіпотонії і гіпертонії має значення вживання перги залежно від вживання їжі.

Гіпертонікам і людям з нормальним тиском вживати пергу за 30хв до їжі. Під час вживання до їди, посилений приплив крові до шлунку знижує кров'яний тиск, тому люди з пониженим тиском відчувають дискомфорт через відплив крові від голови, а для гіпертоніків це йде на користь. Для людей з пониженим тиском навпаки, щоб його підняти, треба вживати пергу після їди.

Після перенесеного інсульту лікування пергою дає ефект, якщо її вживати малими дозами по 1г але 4-5 раз на день. Під дією слини в організмі запускається програма, яка відновлює мозковий кровообіг, викликаний трамбуванням судин, їх розриві, внаслідок крововиливу, покращується еластичність судин, відновлюється функціонування ушкоджених мозкових центрів.

Пергомед має набагато ширше і ефективніше поле впливу на людський організм, ніж чиста перга.

В склад входять: перга, мед, елементи стільника: прополіс, елементи коконів, до 5% стільникового воску, чи не найбагатшого серед продуктів природи органічними сполуками і вітаміном А, необхідним для людського організму.

Показання:

  • підвищує імунітет, покращує адаптогенні можливості організму
  • сприяє зменшенню втоми після фізичних і розумових навантажень
  • лікує серцево-судинні хвороби, відновлює мозковий кровообіг
  • покращує доступ крові до нижньої частини тіла тому ефективно лікує хвороби статевих органів: простату, безпліддя підвищує потенцію
  • у світі не існує іншого натурального продукту, що міг би повністю збалансувати заселення кишківника мікроорганізмами, які нормалізують процеси травлення
  • лікує коліти, запори, проноси, гепатит, покращує роботу печінки і нирок

Спосіб вживання та дози: приймати 2 рази на день за 30хв до сніданку і перед сном по 1ч.л., довго пережовуючи суміш передніми зубами, як жуйку, до повного розчинення в роті твердого залишку.

Квітковий пилок (бджолине обніжжя) – це своєрідний різнокольоровий порошок, зібраний з квіток, Квітковий пилок – це один з основних харчових продуктів бджоли. Прилетівши на квітку, бджола треться об тичинки і збирає на себе пилок. Потім лапками зчищає його і відправляє його до рота, де змочує слиною вносячи до нього ферменти та знешкоджує алергени, формує маленькі грудочки і вкладає до спеціальної кишеньки на задніх лапках. ( бджоли ретельно переробляють секретом щелепових залоз, зволожують нектаром, складають у спеціальні кишеньки, розташованих на третій парі задніх лапок, і у вигляді невеличких грудочок несуть у вулик.

Пилок містить в собі всі необхідні амінокислоти, 27 мікроелементів, серед яких особливо багато калію, необхідного для роботи серцевого м'язу, заліза, йоду, кальцію, рекордна кількість рутину ( вітаміну Р), який виконує в організмі роботу серцево-судинної системи, укріплює стінки капілярів, попереджує мозкові крововиливи, серцеві приступи.

Пилок має високу харчову цінність, надзвичайно багатий продукт харчування( в пилку в 5-7 раз більше амінокислот, ніж в м’ясі, яйцях чи сирові) Які хвороби лікує пилок.

Квітковий пилок має антибіотичну, заспокійливу, тонізуючу дію,діє заспокійливо, стимулює роботу системи травлення, сечогінну, зміцнює серцевий м’яз, благотворно впливає на нирки, сечовий міхур, печінку.

50 г пилку містить стільки добових доз рутину, що в багатьох людей запобігає виникненню крововиливу в мозок і серце, ця властивість пилку захищає людину від інфаркту, інсульту, лікує гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця, порушення серцевого ритму, вегетосудинну дистонію

Пилок – найкращий препарат проти анемії

Пилок стимулює ріст і відновлення пошкоджених тканин в тому числі і печінкової, що призводить до відновлення її функції, тому призначається при хворобах печінки і підшлункової залози

Посилює утворенню еритроцитів, підвищує рівень гемоглобіну і лейкоцитів, нормалізує діяльність нервової і ендокринної систем, тому вживати слід при безсонні, неврозах, депресіях, аденомі щитовидної залози, цукровому діабеті, зобі

Має протипухлинну дію, тому допомагає при всіх доброякісних і деяких видах злоякісних пухлинах на ранній стадії

Стимулює імунну систему, має загальнозміцнюючу дію, підвищує розумову і фізичну активність

Сприяє росту, лікує і попереджує рахіт

Посилює статеву потенцію, нормалізує недостатню кількість живих сперматозоїдів у чоловіків, безпліддя, порушений гормональний фон у жінок, дуже корисний вагітним

Має яскраво виражену антибактеріальну властивість, тому допомагає при інфекційних і простудних захворюваннях

Знижує рівень холестерину в крові

Знижує згортуваність крові, тому не передозовувати

Прийом пилку підвищує настрій і без антидепресантів!

Дозування:

  • для зміцнення організму – по 20 г в день – максимальна доза 30-40 г в день
  • 1 ч. л. сухого пилку – 5 г, з верхом – 8 г
  • 1 дес. л. – 10г, з верхом – 15 г
  • 1 ст. л. – 15г, з верхом – 24 г

Краще всього приймати пилок зранку натощак, за 20-30хв до їди, тоді можна вжити навіть всю денну норму за один раз. Найвища доза вживання при аденомі простати:

Приймати пилок можна різними способами:

  • приймати кульками, так як вона є
  • в вигляді порошку, розтерти в кавомолці
  • в суміші з медом
  • менш ефективно (бо в перших випадках відбувається розчеплення слюною), запивити якоюсь рідиною, щоб легше проковтнути, заїдаючи цукром, варенням, желе
  • 1 ч. л. пилку на 0,5 скл. теплої води 1 ст. л. меду на ніч , вранці випити.

Слід врахувати, що зовнішня оболонка пилкового зерна (екзина) не піддається розчепленню шлунковим соком людини, тому важко перетравлюється.

(спосіб вживання індивідуальний)

Вживання 40г пилку протягом дня містить добову дозу вітаміну Р (рутину), що запобігає виникненню крововиливу в мозок і серце, захищаючи людину від інфаркту і інсульту.

УВАГА! При лікуванні важких хвороб або при використанні інших лікувальних препаратів ОБОВЯЗКОВО порадьтесь з лікарем!

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!