b_385_225_16777215_0_0_images_news_2020_01_2020_01_24.jpg

Торгова марка «Меди Межиріччя» новий рік розпочала з новими ідеями, що втілилася у свіжий погляд на асортимент власної продукції. Тож, аби поділитися напрацюваннями з усіма, Асоціація «Кластер «Меди Межиріччя» (координатор Валерій Книш) провела 24-25 січня дегустації нових смаків крем-меду і медівки.

Першу зустріч зі споживачами представники «Медів Межиріччя» Оксана Кражан, Аліна Артеменко, Костянтин Ємельянов провели минулої п’ятниці у Хоролі. Дегустація викликала ажіотаж у мешканців міста, які про торгову марку із сусідньої Семенівщини чули лише з розмов. Тож мед і продукти його переробки розліталися на ура!

А наступного дня така ж зустріч була проведена і в нашому рідному селищі. Суботнього ранку, 25 січня, дегустація відбулася на площі біля кафе «Гармонія», і в Тетянин день не обійшлося без сюрпризів. До амбасадорів бренду «Меди Межиріччя» долучилися привітні працівниці «Гармонії» Марина Молдавець і Любов Щочка, котрі не відпускали Тетянок без подарунків!

То що ж нового представили своїм клієнтам «Меди Межиріччя»? По перше, це нові смаки крем-меду: з какао та грецьким горіхом, арахісом, какао та арахісом і кокосом. Також кластер презентував раніше анонсоване розширення асортименту медових напоїв: «Елітний», «Терен-яблуко», «Малина», «Чорна смородина», «Порічка», «Вишня», «Шовковиця». Новинкою стали й духмяні фігурні свічки з воску власного виробництва.

Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

-22 # Українець 15.02.2020 17:56
Як нами маніпулюють.Зараз зима і мед це краще що е для здоровя а якщо це з какао то це нутела тільки натуральна а якщо ще й у кілька разів дешевше то це добре для наших кошельків але ми купуемо неякісне не натуральне і дороге.І так у всьому.Отут головна проблема.