b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_turchinov.jpg

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Голова Верховної Ради Олександр Турчинов привітав освітян з Днем учителя і заявив, що буде зроблено все для того, щоб вже в найближчому майбутньому зарплати та пенсії працівників сфери освіти були гідними. Про це він написав у Twitter, передає УНН.

Як зазначив О.Турчинов, від учителів залежить майбутнє України через 10-20 років. "Це, звісно, лежить не на поверхні, але діти, яких ви сьогодні навчаєте і виховуєте, вже завтра творитимуть історію", - додав він.

Також спікер ВР подякував усім учителям, які, не зважаючи на несчисленні складнощі та проблеми, передають свої знання новому поколінню.

"Було б так легко написати тут, що вже завтра, чи, добре, після виборів, зарплати в освітній галузі зростуть вдвічі, чи навіть вп‘ятеро. Але я цього зробити не можу, тому що не можу брехати. Одразу краще не буде. Але все буде зроблено для того, щоб вже в найближчому майбутньому заробітні плати та пенсійне забезпечення вчителів були гідними", - зазначив О.Турчинов.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Дульсинея 05.10.2014 17:19
Згадала Примадону: "это завтра, а сегодня, я его поцеловала" пісня така була при советах))))).Взагалі пан турчинов, як завжди ні про що.Люди сьогодні хочуть добре жити,а не у майбутньому. :sigh:
# Аттила 05.10.2014 19:37
И ещё одна песня "за себя и за того парня..." - это о получении зарплаты чинушами в Киеве