liashko1.jpg

Переговори з напрацювання коаліційної угоди проходять в четвер в будівлі Верховної Ради.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На консультації прибутку глава виборчого штабу партії "Блок Петра Порошенка" Віталій Ковальчук, кандидат в депутати від "Блоку Порошенко" Микола Томенко, кандидат у депутати від партії "Народний фронт" В'ячеслав Кириленко, кандидати в народні депутати від партії "Самопомочі" Ганна Гопко та Оксана Сироїд, лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Як розповів агентству Кириленко, в четвер учасники переговорів обговорять розділи коаліційної угоди, підготовлені робочими групами по різних сферах.

Разом з тим, учасники переговорів, які прибули на консультації, зазначають, що до переговорів була запрошена і партія "Батьківщина".

В свою чергу Ляшко заявив, що його політична сила підготувала і готова надати пакет реформ, а також може претендувати на посади глав МВС, Мінпаливенерго і Міносвіти.

Крім того, як передає кореспондент агентства, в Верховну Раду прибув член партії "Батьківщина" Андрій Сенченко, який заявив, що приїхав до парламенту не на переговори.

Відповідаючи на питання журналістів, з якими пропозиціями він приїхав до Верховної Ради, де проходять коаліційні консультації, Сенченко заявив:

"Консультації йдуть постійно, вже досить давно... Вони йдуть у різних форматах. Юлія Володимирівна (Тимошенко, лідер "Батьківщини"), наскільки мені відомо, двічі з Яценюком зустрічалася, тобто йдуть постійно консультації".

При цьому представник "Батьківщини" зазначив: "Я взагалі йду по своїх справах (до Верховної Ради), я не на цей захід".

Джерело: http://www.pravda.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Злидня 06.11.2014 19:40
А чого не на 5?Апетит у вас батэнька)
# Аттила 07.11.2014 05:15
Віддайте йому Нафтогаз... хай по газу попрацює, бо по воді є свої спеціалісти...