384046381.jpg

Північна Корея провела випробування бойової частини тактичної керованої зброї нового типу - вперше після невдалих переговорів із США по денуклеаризації Корейського півострова.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на Центральне телеграфне агентство Північної Кореї.

Зазначається, що випробування проводились під наглядом лідера КНДР Кім Чен Ина. Він назвав нову розробку "подією дуже важливого значення".

Агентство не уточнило, яку саме зброю випробували. 

Нагадаємо:

  • Лідер КНДР Кім Чен Ин висловив готовність провести ще один, третій за рахунком саміт з президентом США Дональдом Трампом.
  • Трамп і Кім вперше зустрілися в червні 2018 року в Сінгапурі. Другий саміт відбувся в лютому 2019 року в столиці В'єтнаму Ханої.
  • За підсумками саміту у Ханої між Трампом і Кім Чен Ином планувалось підписання декларації, однак саміт завершився завчасно і домовленостей щодо денуклеаризації КНДР досягти не вдалося.
  • Президент США пояснив, що КНДР хоче повного і негайного зняття обмежень, але Вашингтон не може на це піти. Держсекретар США Майк Помпео пояснив, що Сполучені Штати сподівалися підписати угоду з КНДР, але Північна Корея була неготовою виконати вимоги США.
  • Водночас міністр закордонних справ Північної Кореї Лі Йон Хо заявив,що Пхеньян попросив лише про часткове, а не повне скасування санкцій.
  • Джерело: https://www.pravda.com.ua

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# вася 18.04.2019 09:20
Молодці,от з кого треба брати приклад.У нас це все було,але наша плебейська ментальність лишила нашої держави могутності.
# мішель 18.04.2019 10:52
ВАСЬОК....А хто нашим людям привив ту плебейську ментальність???Чи не ті мудрили.що втокмачили нам. що від нас нічого не залежить..?
# вася 18.04.2019 11:40
мішель,діло в тім що все у нас було,а коли прийшли до влади ті хто з нір повилазив як таракани включаючи тебе то все перетворили в гроші і розікрали.
# мішель 18.04.2019 11:54
Та зі мною все ясно...сплошний порок... |-)
ТИ за себе скажи.як ти боровся безкомпромісно.за ідеали комунізму і щастя простого народу 8)