baiden.jpg

США вітають формування нового уряду в Україні і будуть допомагати йому в проведенні реформ і боротьби з корупцією.

Про це йдеться в заяві віце-президента США Джо Байдена.

"Я вітаю повідомлення про формування нового уряду України... це готує ґрунт для важкого, але необхідного процесу впровадження реформ та досягнення конкретних результатів", - заявив він.

"Сполучені Штати будуть підтримувати новий уряд України з метою стабілізації економіки, зміцнення демократичних інститутів та боротьби з корупцією", - йдеться в заяві віце-президента.

За його словами, США також продовжать "відстоювати суверенітет і територіальну цілісність України перед обличчям російської агресії і підтримувати прагнення громадян України до безпечного, демократичного і благополучного європейського майбутнього".

Джерело: http://www.pravda.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Саня 03.12.2014 15:48
Ну слава богу!!!! :lol: :lol: :lol: Теперь то все будет хорошо! :lol: :lol: :lol: :lol: Спасибо дядя Джо :lol: :lol: А томы грешным делом подумали, что "Сполучені Штати НЕ будуть підтримувати новий уряд України з метою стабілізації економіки, зміцнення демократичних інститутів та боротьби з корупцією".
Так то теперь все норм ;-)
# святослав 03.12.2014 20:11
Україну підтримують УСІ НОРМАЛЬНІ країни , окрім раші , та тих , кого вона ,,прикормила,, ! Хоча дійсно , ,,за державу прикро ,, а точніше за тих , хто весь час хочуть жити ,,на халяву,, !
# Самсон 04.12.2014 07:26
Цю "підтримку" ми "відчуваємо" уже 23 роки. Ще в 90-х роках америкоси заявили, що в Україні повинно залишитися 15 млн.чол. населення. Тоді ми будемо жити добре. І вся їхня підтримка направлена саме на це. Події в Донбасі зайвий раз підтверджують це. Війна вигідна США та Європі. А холуї-хохли, які захватили владу, рвуть дупи, щоб виконати настанови обам та меркелів. То ж краще дружити із "рашею", чим сидіти в параші, яку з нас робить захід та янкі.