b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Others_thumb-big-420x305-c66b.jpg

До кінця року всі службові автомобілі ДАІ обладнають відеореєстраторами. Відповідне доручення дав регіональним підрозділам начальник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко, повідомляє прес-служба відомства. За його вказівкою в кожному патрульному автомобілі до 15 грудня встановлять пристрої, призначені для запису, зберігання та відтворення відеоінформації.

У відеореєстраторах буде встановлена карта пам’яті з об’ємом, достатнім для здійснення безперервного відеозапису протягом доби. Таким чином, видалити непомітно будь-яку частину відео буде неможливо.

“Запис спілкування працівників ДАІ та учасника дорожнього руху – ще один крок до викорінення корупції. Знаючи, що всі його дії фіксуються на камеру, працівник ДАІ не дозволить собі відступити від вимог законодавства, тим більше вимагати хабар”, – відзначає глава ДАІ.

Джерело: http://news.finance.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Дульсинея 05.12.2014 19:39
ОООООй!!!! :lol: :lol: :lol: Я вас умоляю... :lol: :lol: :lol: А як ви водія примусити спілкуватися на камеру?ДАІшника-так, він посадова особа, а мене?Я не хочу і маю на це право.Не хочеться гуглити яке там законодавство про заборону фото відеозйомки...На мою думку труси через голову вдіваємо :o :o
# Aleks 05.12.2014 20:19
Анатолій Сіренко не з Богданівки? Дуже сильна вказівка.