Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/Federica.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/Federica.jpg'
Federica.jpg

КИЇВ. 19 січня. УНН. Верховний уповноважений ЄС з питань зовнішньої політики Федеріка Могеріні закликала створити широкий альянс країн для боротьби з тероризмом. Вона пропонує включити до такого альянсу і мусульманські держави, повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Пропозиція прозвучала на саміті міністрів закордонних справ країн ЄС у Брюсселі. Федеріка Могеріні сказала, що задля подолання тероризму країни ЄС повинні співпрацювати як із мусульманськими державами, так і між собою.

Вона зазначила, що загроза з боку терористів зросла не лише для Європи, а й для інших частин світу, починаючи з мусульманських країн.

"Нам треба зміцнити співпрацю в першу чергу з арабськими країнами. Нам треба більше ділитися інформацією, більше співпрацювати", - сказала Федеріка Могеріні.

Нагадаємо засідання Ради міністрів закордонних справ ЄС проходить після нападів у Парижі, де загинули 17 людей, і антитерористичних операцій поліції в Бельгії.

На засіданні Ради 28 міністрів закордонних справ ЄС присутній генеральний секретар Ліги арабських держав Набіль Аль-Арабі. 

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Саня 19.01.2015 19:13
Чет не могу ничего понять...Недавно Генсек НАТО сказал, что Россия - главный партнер в борьбе с терроризмом (исламистский экстремизм), а госпожа Могерини говорит, что надо сотрудничать с исламскими государствами...Ну может и правильно, но я не понимаю.
# drug 19.01.2015 20:02
Исламистский экстремизм - это явление, в разной степени весьма распространенное у многих странах земного шара. В том числе и не мусульманских. (Франция тому пример.) И не все исламские государства (на уровне государственной политики по крайней мере) поддерживают экстремизм. Поэтому предложение г-жи Могерини вполне логично и обосновано.