УВАГА! ЗМІНИВСЯ ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ!

Засідання постійної комісії  з питань планування бюджету, фінансів, податків, майна  та соціально-економічного розвитку відбудеться 26.01.2021 року о 16.30 год. в малій залі (ІІІ поверх) адмінбудинку. Орієнтовний порядок денний додається:

1.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради, за комунальним підприємством Семенівської селищної ради «Комунальник» на праві господарського відання.

2.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради, за Відділом управління майном  Семенівської селищної ради на праві  оперативного управління. 

3.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради, за Комунальною установою «Центр надання  соціальних послуг»  на праві  оперативного управління. 

4.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради, за Відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту  Семенівської селищної ради на праві оперативного управління. 

 5.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради, за Відділом культури та дозвілля  Семенівської селищної ради на праві  оперативного управління.

 6.Про затвердження передавального акту  Центру соціальної підтримки сімей та дітей Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області.

7.Про припинення комунального підприємства Криворудської сільської ради  «Криворудське» шляхом приєднання до комунального підприємства «Комунальник». 

8.Про припинення комунального підприємства «Устимівський сільський комунгосп» шляхом приєднання до комунального підприємства «Комунальник».

9.Про прийняття майна з державної у комунальну власність Семенівської територіальної громади.

10.Про затвердження Регламенту Семенівської селищної ради.

 Додатково пропонується:

1. Про звіт начальника відділу освіти сім’ї, молоді та спорту  Семенівської селищної ради з питань організації харчування учнів та вихованців навчальних закладів.

2. Про внесення змін до рішення Семенівської селищної ради «Про бюджет Семенівської селищної територіальної громади на 2021 рік» (згідно пункту 4 статті 28 Бюджетного кодексу України).

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!