Компанія Beyerdynamic вже давно заслужила звання лідера ринку у сфері розробки та виробництва навушників високої якості. Бренд Beyerdynamic може похизуватися мільйонами фанатів по всьому світу і користувачі з України також відносяться до їх числа.

Нові моделі під брендом Beyerdynamic нечасто можна побачити в інфополі. Це пов'язано з філософією компанії, адже для Beyerdynamic найважливішим є якість, а не кількість. Не дивлячись на це у каталозі Beyerdynamic зовсім нещодавно з'явилася нова модель – Beyerdynamic DT 990 Pro. Та чи варто звернути на неї увагу і на що вона взагалі здатна? Розберімось!

625201387d0a9.jpegКомплектація і зовнішній вигляд упаковки

Beyerdynamic – це німецька компанія, тому очікувати чогось вишуканого не варто. Модель поставляється у чорній картонній коробці з мінімалістичним дизайном. На самій коробці як і раніше можна знайти напис «Зроблено в Німеччині», тож до якості цієї моделі в нас не виникає ніяких питань.

В комплекті Beyerdynamic DT 990 Pro вас зустрінуть безпосередньо самі навушники, тканинний чохол який необхідний для зниження вірогідності пошкодження навушників під час транспортування та перехідник на аудіороз’єм. Останній елемент, а саме перехідник має позолоту, що добре відображається на якості сигналу. До того ж наявність фірмового перехідника дає можливість користувачеві підключати Beyerdynamic DT 990 Pro до різних пристроїв.

Дизайн навушників

Beyerdynamic DT 990 Pro як і інші моделі компанії може похизуватися мінімалістичним дизайном з декількома особливостями. Перше що кидається в очі у порівнянні з попередньою моделлю це так звана «гриль-решітка» яка виконана з чорного пластику.

Нова модель від відомого бренду стала на 45 грамів легшою, ніж її попередниця. Цей факт, а також ергономіка Beyerdynamic DT 990 Pro мінімізують будь-який дискомфорт під час прослуховування музики навіть якщо вона триматиметься кілька годин.

Звучання Beyerdynamic DT 990 Pro

Розібравшись з зовнішнім виглядом можна перейти до найголовнішого у питаннях навушників, а саме – до звучання.

На відміну від своїх попередниць модель Beyerdynamic DT 990 Pro має досить виражені низькі та високі частоти, що робить її чудовим вибором як для поціновувачів басової музики, так і для тих кому більш до вподоби інструментал та вокал.

Середні частоти у Beyerdynamic DT 990 Pro важко назвати видатними. Насправді вони максимально звичайні що не робить їх поганими. Тож якщо ви розглядаєте Beyerdynamic DT 990 Pro як навушники для прослуховування різної музики – вони однозначно вас вразять.

625201632c6ed.jpegПідбиваючи підсумки стосовно Beyerdynamic DT 990 Pro ми можемо з усією впевненістю заявити, що ця модель заслуговує на ту увагу яка до неї прикута.

Завдяки тому, що компанія Beyerdynamic не зраджує своєму фірмовому стилю та принципам розробки нових моделей навушників, кожен хто придбає Beyerdynamic DT 990 Pro – отримає якісні навушники до яких немає ніяких питань.

Однак, перед придбанням Beyerdynamic DT 990 Pro вам варто враховувати те, що задля насолоди повним потенціалом цієї моделі, вам однозначно не завадить підсилювач.

Придбати якісний підсилювач, Beyerdynamic DT 990 Pro та інші навушники відомих брендів за гарною ціною ви можете навідавшись до каталогу інтернет-магазину Soundmag. Там на вас чекатимуть найпопулярніші моделі навушників, плеєрів, програвачів та багато іншого. Відвідайте каталог інтернет-магазину Soundmag, щоб особисто впевнитися в цьому.

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!