1 травня вранці під час проведення рибоохоронної роботи мобільною групою для оперативного реагування Полтавського рибоохоронного патруля було виявлено громадянина, який не дивлячись на нерестову заборону здійснював незаконний вилов водних біоресурсів з дерев'яного човна за допомогою сітки довжиною 70 метрів.

При цьому вилов 40 екз. ляща та 3 екз. плітки, загальною вагою 22 кг.

Наразі на місці події разом з мобільною групою патруля працювала і СОГ сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 1 Кременчуцького районного УП ГУНП в Полтавській області для спільного документування грубого порушення, яке містить ознаки кримінального проступку.

Інцидент стався на водоймі р. Сула в районі урочищі Драчки, неподалік від с. Горошине.

Збитки, завдані рибному господарству України, становлять 12 490 грн.

Розрахунок за незаконне добування водних біоресурсів здійснювався відповідно до постанови КМУ від 24.07.2013 № 541.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Заборонене знаряддя лову, човен дерев’яний та незаконно добуті водні біоресурси вилучено до відповідного рішення суду.

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

+32 # Назар 05.05.2021 18:34
Охорона території Парку покладається на службу його охорони .що входить до складу служби державної охорони природно-заповідного фонду України.ЗГІДНО ПОЛОЖЕННЯ ПРО НАЦІОНАЛЬНИЙ ПАРК ""НИЖНЬОСУЛИНСЬКИЙ"" а полтавсий патруль заїхав не на свою територію . треба було нахер послать і всі діла.Учіть мат часть бо й будете лохами! ;-)
-8 # святослав 06.05.2021 16:43
,,парк,,існує лише на ,,бомазі,, , бо ВСЯКЕ БЛАГЕ ДІЛО , ідіотами перетворюється у його протилежність ! ІДІОТАМ не потрібне цивілізоване , розумне , гармонійне життя і стосунки з природою ! Свиней ,,цікавить лише КОРИТО,, на один день ! Сьогодні , в УСЬОМУ , є ВИКЛЮЧНО ШКУРНІ ІНТЕРЕСИ і ,,парк,, - не є виключенням ! Ось тільки ,,птічку і останню рибку жалко ,, яких незабаром у цьому болоті НЕ СТАНЕ під ,дахом,, їхньої ,охорони,, !
+7 # Семен 06.05.2021 08:44
https://fb.watch/5jpksowWsV/