b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_sport_volejbolnyj_myach.jpg

За вічне ствердження твоє, о спорт, уклін від мене новий. Здорове тіло в кого є, то в тому тілі  й дух здоровий!

Зима-2018 вирує погодними сюрпризами... Заметілями, хуртовинами, морозами лякає, але що всі ці перипетії для тих, у кого в душах буяє весна, б’є сильним свіжим ключем енергія молодості, витривалості, натхнення. Саме такими є учасники волейбольних турнірів, які пройшли 10 березня у селі Веселий Поділ та у місті Хорол.

Честь Заїчинської громади у Веселому Подолі захищала жіноча команда у складі Марини Шевели, Наталії Гетьман, Аліни Гетьман, Марини Матвієнко, Ольги Бочкарьової, Каріни Фаль та Надії Мохонько. Вони вибороли призове ІІІ місце у нелегкій боротьбі серед 8 команд. Не відставали від них і наші заїчинські козаки. У той час, коли дівчата вправно відточували волейбольні подачі на Семенівській землі, чоловіки майстерно «ставили блоки та забивали цвяхи» на Хорольській. Майже одночасно чоловіча команда у складі Сергія Тищенка, Дениса Славка, Ігоря Сироти, Богдана Оніпка, Віктора Шевели, Станіслава Василенка та Олександра Сохіна виходить теж на ІІІ місце в обласних змаганнях по волейболу, в яких взяли участь 6 команд.

Спонсори... Звучить сухо та стандартно... Адже за цим коротким словом стоять люди, завдяки яким назва наших Заїчинець гордо зазвучала при врученні кубка, грамот і нагород. Це «бійці невидимого фронту» – Заїчинська сільська рада (голова Сергій Сирота) та депутат райради від партійного осередку «Рідне Місто» Василь Матвієнко. Велика вдячність і шана всім, чиє серце зігріває яскраве полум’я спортивних досягнень!

Зима-2018 – це і час Олімпіади. Тож хочеться привітати наших заїчинських волейболістів і наших українських олімпійців та паралімпійців зі здобутими перемогами і побажати, щоб олімпійське гасло: «Швидше, вище, сильніше!» вело вас до гармонії, до нових звершень і спортивних рекордів!

Ти виклик кидаєш в лице,
До боротьби зовеш, до бою!
Ми вдячні, спорт, тобі за це,
Що з нами ти, що ми з тобою...

Василь ЛОМАКОВСЬКИЙ,
відповідальний за роботу з молоддю, с. Заїчинці

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!