b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Football_Futbol_full.jpg

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував нічийний результат матчу першого туру групового турніру Ліги Європи проти "Астани" - 2:2.

Слова Хацкевича наводить сайт "Динамо Київ від Шурика".

"Початок був чудовим, ми швидко забили м'яч. Але потім в діях наших футболістів з'явилася якась розгубленість - вони стали неправильно грати, зовсім не так, як ми з ними домовлялися на установці. Необхідно було "вище" накривати суперників, але цього не було. Зате була невпевненість, наслідком якої стала помилка Гармаша, яка призвела до фатального кутового. При цьому стандартному положенні ми недограли з суперниками, і пропустили.

Другий там провели більш агресивно, контратакували, регулярно виконували простріли з флангів, але майстерність в завершальній фазі нас підводило. А під завісу матчу знову недопрацювали при кутовому", - сказав Хацкевич. 

Також фахівець поскаржився на індивідуальні помилки футболістів.

"Як виключити помилки, які регулярно повторюються? Тут мова треба вести про клас футболістів. Хто примушував Бурду помилятися? Ми повинні грати в більш надійний футбол, але я ж не можу відтягнути хлопців від телевізора, по якому вони дивляться, як грає "Барселона". До футболу на коротких дистанція ми не готові. Але хлопці в тих чи інших ситуаціях все одно намагаються в нього грати. Тут грає значення клас футболіста: якщо ти взявся зберегти м'яч, то збережи! Але ти можеш просто зіграти надійно, і ніхто тобі слова не скаже. Загалом, маємо те, що маємо", - додав тренер.

У другому турі Ліги Європи "Динамо" в гостях зіграє з чеським "Яблонцем", який програв "Ренну" з рахунком 1:2. Матч "Яблонець" - "Динамо" відбудеться 4 жовтня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Ворскла" програла "Арсеналу" в Лізі Європи.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!