b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_sport_IMG_1157.jpg

Із 1 по 4 червня в місті Вінниця пройшов міжнародний дитячий турнір Vinnytsia Football Cup 2019 у вікових категоріях до 7 та 8 років.

У змаганнях взяли участь 40 команд, серед яких дві представляли республіку, а також один представник Полтавщини – кременчуцький «Кремінь». У складі полтавців виступав Макар Черномор – син нападника нашого ФК «Дружба» (Очеретувате) Ігоря Черномора.

Відкривали міжнародний турнір у центрі міста, де якраз проходило свято до Дня захисту дітей. Юні футболісти мали можливість пограти в хокей, порозважатися з аніматорами, зробити величезні мильні бульбашки, побувати в іпостасі пожежника та купити смаколиків на благодійному ярмарку.

Саме відкриття проходило у три етапи. Спочатку, під час параду, відбулося офіційне представлення команд-учасників, далі в небо було запущено повітряні кульки, які символізували об’єднання дитячих колективів навколо наймасовішого виду спорту у світі, а на завершення дійства хореографи провели веселий та цікавий танцювальний флеш-моб.

За регламентом в обох вікових категоріях всі команди були поділені на чотири групи по п’ять учасників у кожній. Груповий етап відбувався по системі всі з усіма в одне коло, далі спортивні колективи боролися в матчах плей офф та рейтингових поєдинках.

Юні футболісти «Кременя» увійшли до вікової категорії U-8, де жереб розподілив їх у групу Б. У цій п’ятірці яскраво вираженим лідером були вінничани з обласної ДЮСШ. «Кремінь», який фінішував другим, поступився лише господарям. Інших суперників – «Фаворит» (Подільськ), «Гнівань» (Гнівань), «ДЮСШ-11» (Одеса) вдалося перемогти і вийти до плей-офф. Двома м’ячами у ворота спортшколи одеського «Чорноморця» відзначився Макар Ігорович Черномор.

На жаль, у чвертьфіналі кременчужани поступилися юним вихованцям школи кишинівського «Зімбру». Але вітаємо їх із безцінним досвідом!

ФК «Дружба»

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!