b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_sport_sanych.jpg

16 жовтня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Полтавщини під керівництвом Ю. М. Парамонова, заступника М. В. Ісаєва та членів КДК І. М. Кислова, С. М. Лукаша.

До порядку денного увійшло 5 питань. Одним з важливих тем була непристойна поведінка під час матчу «Дружба» (Очеретувате) – «Олімпія» (Савинці) члена виконавчого комітету ФФП, голови федерації футболу Семенівського району, головного тренера ФК «Дружба» (Очеретувате) О. О. Пугачова, в ході обговорення даного питання було зазначено, що це вже не перший випадок порушення Регламенту ФФП Олександром Пугачовим.

Членами Контрольно-дисциплінарного комітету було вирішено, заборонити йому представляти команду «Дружба» (Очеретувате) на всіх офіційних матчах Федерації футболу Полтавщини до кінця року та винести питання на ІІ-гу чергову конференцію Федерації футболу Полтавщини, щодо недоцільності перебування О. О. Пугачова у виконавчому комітеті ФФП.

Також звернутися до керівництва району та членів Семенівської федерації футболу про його перебування на чолі голови федерації району.

Голосували: «За» одноголосно.

За даними ГО «Федерація футболу Полтавщини»

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!