Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
rda_banner.JPG

14 січня проведено засідання районної комісії з ТЕБ та НС. Голова райдержадміністрації Віктор Федоренко висловив подяку усім службам та посадовим особам і колективам установ, які активно долучилися до усунення наслідків негоди та розчищення доріг від снігових заметів. Недостатньою визнано роботу Семенівського ДРП філії Глобинського райавтодору. Перший заступник голови райдержадміністрації Микола Недюха зазначив, що знову прогнозується ускладнення погодних умов, тому важливим є вчасно та оперативно відреагувати на надзвичайні ситуації, що можуть виникнути. Обговорено також  можливість придбання снігозбиральної техніки. Висловлено також застереження для усіх учасників дорожнього руху – бути вкрай обережними під час пересування вулицями та дорогами задля убезпечення від травматизму та дорожньо-транспортних пригод.

semenivka.adm-pl.gov.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Рибак 18.01.2016, 17:37
Да, "Обговорено також можливість придбання снігозбиральної техніки" - це тоді коли сніг нечиститься неділю! Диву даюсь, до чого нікчемна у нас районна влада! "висловлено застереження бути вкрай обережними" - мудре, виважене рішення місцевих керманичів. Та просіть аграріїв, щоб ще раз допомогли Вам остолопам, своєю технікою та купили по мішку солі, посипте тротуари, на колінах просіть, може й поможуть!
# сергій 18.01.2016, 18:21
рибак
Ну не нагнітай - в снігоочисткі задіяно 31 одиниця техніки сільгоспвиробників, 5 одиниць техніки Глобинського автодору ( 2 КрАЗи забрали на трасу Київ-Харків). А те що в Семенівці ні хрена не робиться, ще не означа що ніде не ведеться снігоочистка. Олег Головань казав, що за 2 дні очистить всі вулиці селища "до асфальта", не за безплатно звичайно, тільки до нього селищна не зверталася. Так шо пілікай гармошка далі.
# Рибак 18.01.2016, 18:49
Я сьогодні по Шевченка (мимо школи) проїжджав декілька разів, каша на льоду сантиметрів 20-30. За весь день, ніяка ... не прогорнула! Діти ходять, минуть ніяк! Це ж почти центр!
# вічіслав 18.01.2016, 19:41
беріть лопати одкидайте .. тіки й можете шо теревенить ... ;-)
# Аттила 24.01.2016, 16:08
Найбільш серйозні розумові процеси проходять в голові у Кличка - це у відео навіть видно