23 серпня з нагоди 25-річчя Незалежності у селах та селищі Семенівка відбулися ряд заходів. У райцентрі за участі т.в.о. голови райдержадміністрації Миколи Недюхи, голови районної ради Віктора Юрченка, селищного голови Людмили Милашевич відбулися святковий концерт, покладання квітів, виставки народних умільців, ярмарки. Урочистою ходою учасники заходу пройшли до пам’ятної стели Борцям за свободу та незалежність України та поклали квіти на знак пам’яті за усіма, хто боровся за самовизначення українського народу та здобуття Незалежності.

Хвилиною мовчання вшановано усіх, хто поліг за Батьківщину. Бажаючі могли взяти участь у флешмобі «25 років незалежності України», ініційованому центральною районною бібліотекою. За вагомий внесок у захист Незалежності землякам-учасникам АТО було вручено грамоти райдержадміністрації, районної та селищної ради. За значні особисті заслуги у становленні Незалежності України, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність «Відзнакою Президента України – ювілейною медаллю «25 років незалежності України» нагороджено Жанну Гіріч (начальника управління праці), Віктора Ярового (директора Біляківської школи), Петра Сліпаченка (директора АФ «Семенівська»).

Також присутні, оглянути новозбудований фонтан, насолодитися святковим концертом,а дітлахи мали змогу відвідати дитячі атракціони. Створили чудовий настрій Вікторія Проскурня, Вікторія Полив’яна, дует «Сестри», Віктор Власенко, Ірина Чекальська, Юлія Смага, колектив «Фурор», гурт «Резонанс», «запалили» святкову атмосферу гості свята – кавер-гурт «Dance Band» із міста Суми.

mt_gallery: Семенівщина відзначає 25 річницю Незалежності України

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Tihavoda 26.08.2016, 03:46
Не знаю хто ініціатор таких календарних збочень, але хочу, щоб ці люди, можливо, читаючи ці дописи, зрозуміли: в Семенівці є достатня кількість людей, яка працює у робочі дні. Тож для кого влаштовуються районні свята - для пенсіонерів з вільним графіком чи для всієї громади? Питаня риторичне, електорат рулить.
# Tihavoda 26.08.2016, 03:46
Шановна громадо! Вкотре помічаю, що наші районні свята проводяться за незрозумілим графіком - урочистості, присвячені 9 травня проводяться 8-го, районні обжинки, на яких чомусь представлене лише одне сільгосппідприємство - у робочий день - у п'ятницю, День Незалежності ми святкуємо 23 вересня.
# Tihavoda 26.08.2016, 03:49
23 серпня, редакціє, надайте, будь ласка, можливість редагувати власні дописи.
# pravda 28.08.2016, 09:45
У нас керують Княгиня з Кукловолом.Як вони запланують,тоді і приходьте.
# вічіслав 30.08.2016, 05:46
. за шо петі дали медаль ? за деребан землі ?
# Злидня 30.08.2016, 07:44
За рекордні врожаї кукурудзи на сіножатях :lol: :lol: :lol: :lol:
# Oleg 30.08.2016, 12:08
Був я присутній на цьому святі,не погане свято,але я не побачив тої ниточки яка б звязувала старше покоління з нинішнім.Свято проходило за декілька метрів від памятника загиблим воїнам в ВВВ.Це завдяки їм ми святкуєм свята, сієм і збираєм врожаї.Якби не вони то клали б мабуть квіти героям фатерлянду.Нікому і в голову не прийшло положить квіти до підніжжя цього памятника.Я розумію що молодь так виховали,але я не розумію керівників селища і району.