Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2017/09/nardep9092017.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2017/09/nardep9092017.jpg'
nardep9092017.jpg

Багато визначних дат відзначали у семенівському краї минулої суботи, 9 вересня.

Це і День народження основоположника сучасної української літератури Івана Петровича Котляревського, автора безсмертних «Енеїди», «Наталки Полтавки» та «Москаля чарівника». Цього ж дня свято Веселої мудрості відгуло у Веселому Подолі, а Заїчинці святкували День села. Тож не дивно, що саме цієї суботи з черговою робочою поїздкою наш район відвідав депутат Верховної Ради України Костянтин Євгенович Іщейкін.

Першою зупинкою народного обранця став саме Веселий Поділ, а точніше парк імені Глібова, нашого видатного земляка, з-під чийого пера вийшли сотні байок, відомих по всьому світу. Саме його пам’яті і було присвячене свято Веселої мудрості, запрошення на яке із радістю прийняв нардеп. Левову долю часу Костянтин Євгенович приділив саме спілкуванню з виборцями, пересічними жителями Семенівського району. Було прийнято звернення громадян щодо усунення болючих проблем життєдіяльності місцевих громад та відразу ж надано помічникам відповідні доручення по їх вирішенню. Як зізнавалися мешканці району, раніше поява депутатів була стовідсотковою ознакою наближення парламентських виборів, але Костянтин Євгенович привчив їх до зворотнього, адже максимально ефективно працювати на благо громади можливо тільки тоді, коли знаєш її проблеми «зсередини», тобто від людей. У своєму вітальному слові нардеп наголосив, що ті посилання, які передавав читачам Леонід Глібов ще двісті років тому, є актуальними і в наш час, нагадавши рядки байок «Лисиця та виноград» і «Щука», де засуджуються кругова порука, хабарництво, продажність. Користуючись нагодою, Костянтин Іщейкін привітав із Днем народження Семенівського селищного голову Людмилу Милашевич та вручив місцевій активістці Ользі Миколаївні Дреєвій подяку за вагомий внесок у розвиток міжнародного інклюзивного руху. Далі разом з обласним та районним керівництвом народний обранець завітав до інсталяції «Повітове містечко», на фініші якої першим серед почесних гостей отримав святковий коровай із рук Людмили Павлівни.

Після Веселого Подолу депутат попрямував до Заїчинців, де перш за все відвідав місцеву середню школу та разом із директором закладу Лідією Бартош та головою Семенівської районної ради Віктором Юрченком перевірили освоєння коштів, які були залучені з державного бюджету на заміну віконних блоків. Усього на даний захід було виділено за сприяння Костянтина Євгеновича асигнувань понад 655 тис. грн., що вже цього року дасть змогу економити суттєві ресурси на опаленні будівлі. А далі робоча поїздка продовжилася вже на святі Дня села. Крім привітань, Костянтин Євгенович вручив подяку за активну громадянську позицію та вагомий особистий внесок у вирішення питань соціально-економічного розвитку Заїчинської громади сільському активісту Василю Васильовичу Ломаковському. Народний депутат майже годину спілкувався з місцевими жителями, на прощання пообіцяв і надалі всіляко сприяти розбудові села та отримав бурхливі оплески, слова подяки й підтримки від присутніх на святі за вже зроблену роботу.

Юрій КОСТЮК,
помічник народного депутата

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # Соломон 18.09.2017, 19:01
"Усього на даний захід було виділено за сприяння Костянтина Євгеновича асигнувань понад 655 тис. грн...". У мене одне єдине питання. Як саме нардеп сприяв виділенню коштів із бюджету? Цікавить одне, чи це простий піар, чи дійсно людина працює. Бо на ремонті траси він також піарився, а там не один він попрацював. Тож який механізм його сприяння виділенню коштів???
# белка 18.09.2017, 19:10
аби піариться багато ума не треба
+2 # мішель 18.09.2017, 19:22
НУ як сприяв????-випросив....Побухав ским треба,чи ще шось в такому плані....Пупа сильно не напружував але і про виборців не забував... ;-)
+3 # Містер Фікс 18.09.2017, 19:24
Цитую Соломон:
"Усього на даний захід було виділено за сприяння Костянтина Євгеновича асигнувань понад 655 тис. грн...". У мене одне єдине питання. Як саме нардеп сприяв виділенню коштів із бюджету? Цікавить одне, чи це простий піар, чи дійсно людина працює. Бо на ремонті траси він також піарився, а там не один він попрацював. Тож який механізм його сприяння виділенню коштів???
З"їзди-в"їзди з тієї траси врешті будуть чи ні?
+1 # Роза 18.09.2017, 19:37
Це давайте запитаємо в лідера аграрної партії!!!!! Це він, по його словам, сидів за кермом асфальтоукладника!!!!!)))))
+2 # мішель 18.09.2017, 19:57
Навряд чи будуть...Вони ж умудрились не узгодить план проведення ремоту з тими з"їздами та узбіччям,можливо і кошторис не узгодили...Тепер треба виконувати ці роботи власними силами,а це треба йти до Сема ,а амбіції розпирають,я вже не кажу про відкат,Так що будемо їздити з перешкодами... 8)
+1 # володя 18.09.2017, 19:23
давайте рассуждать логически.сможет ли местный бюджет потянуть такие суммы?
# мішель 18.09.2017, 19:45
Цитую володя:
давайте рассуждать логически.сможет ли местный бюджет потянуть такие суммы?

А ЧОМУ НІ???ЦЕ реально 20 тис.ЄВРОтакий собі середній автомобіль...Невже це нереальна сума???
# святослав 18.09.2017, 19:54
Сьогодні ви ,,вилизуєте,, іщейкіна , вчора- пилипенка , кого- завтра ?! Вас ще не знудило ?!Така РАБСЬКА доля ! А хтось з вас здатен подивитися на БЕЗПОСЕРЕДНЮ роботу кості у ВЗраді - зайти на їхній сайт , подивитися його законопроекти , поправки , голосування , виступи ?! ,,Інтєрєсноє кіно получаєтся,, ! А як іще придивитися до БПП- костіної зграї , то взагалі - ,,мама нє горюй,, ! ТВЕРЕЗО оцінювати чиновників ви здатні , згідно їхніх ПРЯМИХ посадових обов'язків ?!!
# мішель 18.09.2017, 20:22
Ну а як не підлизать???Це ж наша народна традиція -- начальнику догодить...Може десь помилує,може шось підкине...Так і начальник не протів,скромністю не відзначається,навпаки ,йому подобається....Я так думаю,що в Баварії на Октовбер фест там багато німецьких високопосадовців завітало...А чи ви бачили ЩОб з ними так носилися ,як у нас на святі...Ментальність... ;-)
-1 # мішель 18.09.2017, 20:32
Подивився репортажі різних операторів про св"ято в В.ПОДОЛІ Ітаке враження,що це св"ято було не для людей з нашої громади ,а для гостей з Полтави ...Якось так... :-*
-2 # Oleg 19.09.2017, 04:26
Мішіко,так правильно,не для людей,головними на дні народження були гості з Полтави.Княжна я так зрозумів милиться в ВР.Мабуть скоро біля памятнику Глібову буде ще і памятник княжній з булавою і кожного року 9 вересня жителі району будуть віддавати почесті княжній.
+2 # дві заводські труби 19.09.2017, 13:03
Ітаке враження,що це св"ято було не для людей з нашої громади ,а для гостей з Полтави ..
----------------------------------------------------------------------
Для наших людей не ганяли б бюджетників вирубувать чагарники та білить дерева.
+1 # Маразм 19.09.2017, 07:45
Ку ку :lol:
+1 # Голос 19.09.2017, 07:52
святослав, "соьгодні Іщейкін, вчора - Пилипенко, завтра хто?" А чому ти не задаєш питання МЄРУ, яка за 22 роки умудрилась зробити НІЧОГО. Які її посадові обов"язки??
-5 # святослав 18.09.2017, 20:07
,,Злі язики ,, говорять , що на кожному такому ,,транші,, грошей з державного та місцевих бюджетів на місця ,,народний обранець,, має ВІД 30% відкатів ! Як ви думаєте , з чим пов'язана така їхня ,,активність,, на місцях - ,,безмежною турботою про людей,, , черговими виборами , чи ,,ЧИМОСЬ,, більш приземленим ?!
+3 # Кіна не буде 19.09.2017, 06:03
Семенівщину відвідав нардеп Костянтин іщейкін - і що нам тепер робить УРА кричать, феєрверки запускати? Не робіть із цього якоїсь сенсації - це його як депутата прямий обовязок, його робота, як і звична робота кожного із нас.
# Oleg 19.09.2017, 06:10
А також тарифи на комунальні послуги,це теж його робота. :lol: