5 жовтня відбулося спільне засідання постійної комісії з питань бюджетно-фінансової та інвестиційної діяльності і постійної комісії з питань депутатської, оборонно-мобілізаційної, інформаційної діяльності, забезпечення законності та військово-патріотичного виховання.

На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів районного бюджету. Відповідно до листа Мінрегіонбуду «Щодо кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва» було внесено пропозицію встановити заробітну плату у розмірі 4700 грн. Так як додаткових питань не виникало рішення було прийнято одноголосно.
  2. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік.

У зв’язку з перевиконанням доходів районного бюджету було винесено на голосування питання про затвердження питань, на які буде витрачено ці кошти. Найбільш обговорюваним були питання про будівництво внутрішнього туалету в школі с. Оболонь, дороги на території Веселоподільської сільської ради та забезпечення Оболонської школи насосом для води. Та все ж рішення також було прийнято одноголосно.

  1. Про внесення змін до районної Програми «Територіальна оборона на 2017 рік».
  2. Про внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Семенівського району за перше півріччя 2017 року.
  3. Про надання матеріальної допомоги.

У процесі підготовки спільного засідання і в зв’язку з тим, що на території району відбувається пожежа в межах Худоліївської та Наріжанської сільських рад виникла необхідність винесення до розгляду на спільне засідання питання Про внесення змін до програми створення і використання матеріального резерву та ліквідації запобігання надзвичайних ситуацій техногенного і природнього характеру та їх наслідків в Семенівському районі на 2013-2017 роки. Після обговорення було прийняте рішення про необхідність виділення додаткових коштів у сумі 200 тис. грн на придбання 3-ох тон дизельного палива та 2-ох тон бензину.

Олена БУГАЙ
Тетяна КОРНІЙЧУК

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Роза 07.10.2017, 06:40
Є дороги, до яких роками руки не доходять!!!!! Так що ж, в інших селах люди не такі??????????