b_385_225_16777215_0_0_images_news_2016_semenivschyna_11_19112017.jpg

Указом Президента України визначено свято – День працівників сільського господарства, яке ми щорічно святкуємо у третю неділю листопада. Але я вважаю, що це свято не тільки працівників сільського господарства, спеціалістів, фахівців сільськогосподарської галузі, механізаторів і тваринників.

Цього дня я щиросердно хочу привітати усіх селян, їхніх дітей та онуків, що проживають як на Україні, так і в інших державах, із святом рідної землі, батьківської оселі, святом хліба на столі, пам’яті поколінь, святом селянського роду! Ми всі – від землі. Ми всі працюємо у сільському господарстві, чекаємо багатих урожаїв, радіємо сходам, турбуємось про землю-годувальницю. Із року в рік повторюється сільськогосподарський цикл виробництва. Але неповторним є кожний день зустрічі росяних ранків, відчуття щедрот сонячного сяйва та натруджених тихих вечорів. Життя у селі без праці на землі неможливе. Співпраця орендарів та власників земельних часток (паїв) чи земельних ділянок є на сьогодні надійним джерелом успіху та достатку, добрих людських взаємовідносин. Тому я з великою вдячністю вітаю усіх орендарів, що працюють на рідній землі для рідної громади!

Звичайно, всі ми бачимо недоліки земельного законодавства, але спільними зусиллями долаємо ці труднощі та впевнено вирішуємо виклики сьогодення.

Земле, моя всеплодющая мати,
Сили, що в твоїй живе глубині,
Краплю, щоб у бою сильніше стояти,
Дай і мені!

Словами І. Франка, які не втрачають своєї сили і звучать донині як молитва, я хочу звернутись до кожної людини і побажати здоров’я, мудрості і виваженості у прийнятті життєвих рішень, великої любові до землі, достатку кожній родині і віри в те, що тільки разом можна змінити світ на краще. Дякую усім, хто щоденно долучається до високого творіння – праці на землі!

Із повагою Світлана ДІДЕНКО,
Іванівський сільський голова

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!