b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_01_DSCF7435.jpg

Із початком зими починаються веселі зимові свята та розваги. Перше свято, якого діти чекають із нетерпінням, – це День Святого Миколая. 19 грудня до учнів Худоліївської школи завітав Святий Миколай (Сергій Махно) та привітав усіх зі святом.

Приніс подарунки у своїй торбині для слухняних діток, бо діти для нього – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги та лагідного ставлення. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їхніх серцях віру в чудеса. А Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються дуже часто. Всі учні нашої школи з нетерпінням чекали цього дня. І ось 28 грудня в школі відбулося святкування Нового року. Але перед тим учнями школи була підготовлена казкова атмосфера – прикрасили новорічну ялинку, спортивну залу сніжинками, гірляндами, іграшками, виготовленими власними руками.

У цей день у всіх учнів, учителів та батьків був святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Святкування розпочалося виступом учнів початкових та молодших класів. Ми потрапили в новорічну казкову подорож, зустріли багато різноманітних казкових героїв: Мальвіну, Буратіно, Шехерезаду, султана, циган, страшного Вовка, полохливого Зайчика, доброго Ведмедика, чарівних Сніжинок та страшних Піратів. Пірати викрали Новий рік і заховали його у скриню, яку заперли на п'ять замків. Наші маленькі учасники танцювали, співали, водили хоровод, змагалися у конкурсах, щоб здобути ключі, якими потім відкрили скриню і звільнили Новий рік.

Пізніше був новорічний вечір для старшокласників, де показували свої таланти учні старших класів. Спочатку всіх присутніх привітали зі святом Дід Мороз (Сергій Махно) та Снігуронька (Діана Ворон), а ще вітали іменинників, які в цей день святкували День народження: Яну Педько (ученицю 9 класу) та Олександра Бондаря.

Учні показали свої таланти, артистичність, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах. Чудові пісні, танці, новорічні вірші, конкурси, сценки подарували присутнім святковий настрій, відчуття прийдешнього Нового року. Яке ж свято обходиться без подарунків? Їх ми отримали від людей, які небайдужі до дитячої радості, які створили всім святковий настрій. Адміністрація та колектив школи щиро вдячні за підтримку у проведенні Новорічних свят, за солодкі, смачні новорічні подарунки для учнів школи сільському голові Василю Демидченку, ТОВ «Дніпроагролан» (директор Валерій Стрелковський), ТОВ «Кварк» (директор Василь Лобан), СФГ »Дослідне» (голова Володимир Мокляк), АФ «Семенівська» ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт» (директор Петро Сліпаченко), а також приватним підприємцям Л. І. Хутьку та В. І. Демиденку.

Окрему вдячність хочеться висловити людині, яка вже не раз підтримувала нас, коли ми зверталися по допомогу. Це Олег Каряка. Дуже добре, що є такі люди, які можуть допомогти у такий нелегкий час. Коли звернулися до Олега Васильовича з проханням про фінансову допомогу на розвиток творчості дітей, він без вагань виділив необхідну суму, на яку було закуплено полотна для малювання, пензлики та масляні фарби.

Тож велика вдячність Вам, Олег Васильович, за підтримку і небайдужість!

Хай Новий рік з добром до вас, дорогі благодійники, прийде,
Здоров'я, сміх і радість принесе,
Різдво з колядою хай завітає,
Щастям безмежним вас благословляє!
Усім добра, здоров’я, миру у Новому році!

Світлана МАХНО,
педагог-організатор Худоліївської ЗОШ І-ІІІ ст.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!