Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2018/01/DSC_0333.JPG'
There was a problem loading image 'images/news/2018/01/DSC_0333.JPG'
There was a problem loading image 'images/news/2018/01/DSC_0283.JPG'
There was a problem loading image 'images/news/2018/01/DSC_0283.JPG'
b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_01_DSC_0294.JPG

Нещодавно у Семенівському районі утворилася нова об’єднана територіальна громада – Оболонська. В Іванівці, яка увійшла до складу ОТГ з населенням 754 особи, одним із «осередків» життя у селі і чи не найважливішою установою залишається загальноосвітня школа.

У грудні навчальний заклад відзначив свій 40-річний ювілей, тож має власні традиції та історію. Нині у ньому навчається лише 33 дітей, проте школа є об’єднуючим місцем для всіх іванівців. У самому приміщенні вже тривалий час була нагальна проблема ремонту спортивної зали, яка використовується не лише для занять із фізичної культури, а й різних зібрань і культурних заходів у селі. Проте для початку ремонтних робіт потрібна була значна сума коштів. Депутат Верховної Ради України Костянтин Іщейкін допоміг вирішити це питання, залучивши 384 тисячі гривень державної субвенції.

DSC_0333.JPGПідтримка від нардепа у вигляді державної субвенції надзвичайно допомогла у відновленні спортивної зали. «Наша громада дуже вдячна народному депутатові за допомогу з ремонтом спортзалу. 384 тисячі гривень – це майже весь бюджет сільської ради, самі б його ми ніколи не зробили. До кого не зверталися – ніхто не підтримав», – повідомила Світлана Діденко, староста села.

Народний обранець, перебуваючи у грудні з робочим візитом на Семенівщині, особисто оглянув, як тривають ремонтні роботи, де саме оновлювали стелю. «Роботи ще багато потрібно виконати, але від побаченого влітку уже відрізняється. У новому залі зможуть не лише проводити уроки фізкультури, а й збирати жителів Іванівки на різноманітні заходи. Попрацювали не для влади, а для громади. Адже робимо це для нашого майбутнього – дітей, які повинні навчатися і відпочивати у безпечних та комфортних умовах», – зазначив Костянтин Іщейкін.

DSC_0283.JPGГромада села вже багато років чекала на відновлення спортивної зали, тому, коли розпочали робити ремонт, місцеві жителі дуже зраділи такій події. «Школа у нас залишилася єдиним культурним закладом, де ми проводимо і концерти, і зустрічі, і свята, бо більше немає де. Тому допомога і підтримка від народного депутата дуже відчутна, – розповідає директор школи Валентина Бондаренко. – На таку «неперспективну» школу взагалі ніхто не звертав увагу. Нам важко передати, у якому жалюгідному стані був спортзал, а як розпочали ремонт, то ми маємо надію, що заклад таки буде існувати. Правду говорять: не посада возвеличує людину, а її добрі справи. Ми читаємо, поінформовані, що таких добрих справ на рахунку Костянтина Євгеновича дуже багато, і яскравим прикладом є наш спортзал, оскільки ніхто з інших обранців навіть ніколи до нас не приїжджав».

Прес-служба народного депутата

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!