b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_05_4052018kol.jpg

Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним гіркотою втрат і осяяний сонцем перемоги.

У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до цих днів. Все менше їх залишається в життєвому строю, вони потребують і заслуговують від нас більшої уваги, поваги й допомоги.

4 травня у приміщенні територіального центру відбувся захід з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. Адміністрація територіального центру виносить щиру подяку за постійну вагому підтримку районній державній адміністрації, а також селищному голові Семенівської об’єднаної територіальної громади Л. П. Милашевич, постійним спонсорам приватним підприємцям І. О. Морозу, І. Л. Коваленку, Р. В. Хоменку, С. М. Поповичу, Н. П. Сахацькій, З. М. Кравченко, В. Г. Шаміну, С. М. Коваль, С. М. Більку, В. В. Мокляку, С. В. Литвинчуку, директору товариства «Аргіс» В. М. Куцоволу та директору фермерського господарства «Товсте» А. Г. Скрипці.

Завдяки їх спонсорській допомозі для ветеранів був накритий святковий стіл. Дякуємо і голові ради ветеранів Семенівської селищної ради (ОТГ) Н. І. Трембач за власноручну випічку. Також ми вдячні вокальному ансамблю «Надія» (керівник Л. П. Грек, музичний керівник С. В. Дяченко), учасники якого подарували незабутній святковий настрій ветеранам та гостям заходу.

Все далі і далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни, але ніколи не згасне пам’ять про всіх тих, хто, не вагаючись, віддав своє життя і в ім’я свободи. У наших серцях ніколи не згасне пам’ять про людей близьких і зовсім невідомих – тих, хто боронив свій рідний край.

Адміністрація територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Семенівської РДА

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!