b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_sud.jpg

У Семенівському районі матері 2-річного хлопчика за невиконання батьківських обов’язків загрожує від 2 до 5 років в’язниці.

Начальником Семенівського відділу Лубенської місцевої прокуратури  затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за ст.166 КК України щодо жительки с.Заїчинці, яка з моменту народження своєї дитини – березень 2016 року, систематично не забезпечувала їй безпечних умов проживання, у зв’язку з чим малолітня дитина неодноразово отримувала тілесні ушкодження, що в подальшому спричинило їй тяжкі наслідки.

Слідством встановлено, що обвинувачена не один раз залишала свою малолітню дитину, яка за віком перебувала у безпорадному стані,  без нагляду за місцем проживання, у результаті неодноразових падінь та ударів об тверді предмети дитина отримувала тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Крім того, правопорушниця, не виконуючи свої батьківські обов’язки по догляду за дитиною, встановлені Законом України «Про охорону дитинства», облила її ногу окропом, чим спричинила чергові тілесні ушкодження.

На даний час розпорядженням голови Семенівської районної державної адміністрації малолітню дитину обвинуваченої тимчасово влаштовано до «Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини», де остання до тепер перебуває.

Я. М. КУРЧЕНКО,
прокурор Семенівського відділу
Лубенської місцевої прокуратури

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

-3 # Роза 31.05.2018, 06:03
Прикро, що батьки не дарують любов своїм дітям!!!!! Потім вони виростають і, крім негативу нічого не можуть принести в суспільство!!!!!!!!!!
+1 # Oleg 31.05.2018, 06:46
Ювінальна юстиція,прийшла до нас,чому все це відбувається,я знаю випадки коли в сімї дитина перевертала на себе кипяток,а хіба в дитинстві ніхто не падав і не набивав синців на колінах на лоб іта де завгодно,це дитяча активнісь,погано якщо дитина мало рухається,і на кінець,чому дитина не в яслях і чи є вони в заіченцях взагалі.Де були органи опіки,може матері потрібно було допоиогти.
+1 # Oleg 31.05.2018, 07:06
Розкажу я одну істрію про падіння дітей.Це було приблизно в кінці 90х,І семенівки у Глобино в гості до батьків приїхала молода пара з дитиною.Вийшовши з поїзда вийшли на дорогу,а позду везли візок з дитино.Ми з дружиною йшли ззаді,в районі питомника дитина випада з візка,а пара нічого не запідозривши продовжує йти далі.Коли миїх окликнули аж тоді вони пропажу.Я до чого веду,невже теж треба було забирать дитину.Герої цієї історії є на цьому сайті.
+1 # Oleg 02.06.2018, 15:22
У нашому дитинстві якби були такі дєбільні закони наших би батьків усіх пересажалиб.З розбитими носами колінами ліктями з рогатками за посом,короче дитяча злочинність наяву була.