b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_06_1062018ruda.jpg

1 червня в Криворудському Будинку культури відбулося подвійне свято – концерт до Дня захисту дітей та районне свято мудрості й таланту «Творча обдарованість».

На цьому заході було відзначено учнів та учителів, які гідно представляли Семенівський район на обласних предметних олімпіадах, творчих конкурсах й спортивних змаганнях. Найкращі серед найкращих відзначалися в таких номінаціях: «Інтелектуальна надія», «Обдарованість і творчість», «Гордість освіти Семенівського краю», «Школа року».

Грошові винагороди від районної ради отримали: Олександра Сирота (11 клас), Юлія Масюра (9 клас)– учні Заїчинської школи, Ігор Ярина (11 клас) – Криворудської школи, Артем Притула (9 клас) – Василівської школи, Вікторія Опришко (7 клас), Поліна Проценко (7 клас) – Оболонської опорної школи.

Та все ж, кожен розуміє, що за високими нагородами учнів стоїть нелегка учительська праця, їхня любов, витрачений час та нерви. Тому не можна було не відзначити педагогів, що підготували переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, інтелектуальних, художньо-естетичних, спортивних конкурсів у 2017-2018 навчальному році, а саме: Клавдію Іванівну Власенко (Заїчинська ЗОШ), Валентину Геннадіївну Бабарику (Криворудська ЗОШ), Анатолія Івановича Реву (Василівська ЗОШ), Раїсу Іванівну Зеленець (Оболонська ЗОШ).

За результатами роботи з обдарованою молоддю почесні грамоти отримали колективи Криворудської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Павло Миколайович Бабарика), Заїчинської ЗОШ І-ІІ ст. (директор Лідія Іванівна Бартош), Оболонської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Ольга Василівна Кайдалова), Василівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор – Анатолій Іванович Рева), Семенівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості (директор Наталія Петрівна Вайло).

На святі також була присутня начальник відділу освіти, молоді та спорту Семенівської РДА Людмила Лопата, яка приїхала не з пустими руками, а з гарним подарунком – новеньким телевізором для Криворудської школи, придбаним на кошти соціально-економічного розвитку за сприяння народного депутата Костянтина Іщейкіна. Ну і звісно, для присутніх у залі лунали пісні, виконувалися танці й театральні постановки. А після офіційної частини на території знаменитого дендропарку кожен бажаючий міг скуштувати смачний куліш, приготований колективом місцевої школи та насолодитися гостинністю криворудської землі.

Тетяна КОРНІЙЧУК

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+3 # Роза 05.06.2018, 15:35
Я так дивлюсь, освіту в районі поділили остаточно!!!!!
+3 # Ясне сонечко 06.06.2018, 06:02
так це і правильно.давно пора
-3 # Oleg 06.06.2018, 07:06
Та ви що,і тут Іщейкіна приплели,раніше Пилипенко гречкою людей підмазував в палатці біля старого маслозаводу,а тепер цей перець піар організовує.Питання,а де гроші беруться,у ФАПах пігулок не вистачає,а тут гроші направо і наліво,совість майте.
+2 # Роза 06.06.2018, 07:18
Я так думаю, між гречкою на підкуп голосів і грошей, вибитих у держави, не в кишеню, а для народу, є істотна різниця!!!!! Тим більше, вони могли піти десь на чергову заміну бруківки в столиці, а так прийшли в село!!!!!!!!!!