b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_sapsan_DSC_0050.jpg

У мальовничому куточку природи НПП «Нижньосульський» – гідрологічному заказнику Рогозів куток (с. Худоліївка) знаходиться екологічна стежка «Подорож до озера Судевське».

Вона познайомить Вас із захопливими природними заплавними комплексами на лівому березі річки Сула в її пониззі, у складі якого барви квітучих заплавних луків (псамофіти, справжні, заболочені, засолені), де гармонійно поєднуються велич струнких сосен, таємничість озера старичного типу та псамофітний боровий комплекс.

Прогулюючись екостежкою, ви зрозумієте, хто із рослин та тварин господарює на луках, болотах та лісах, навчить розрізняти птахів за їхніми домівками та голосами, а інших тварин – за слідами. Дізнаєтесь історію Верби Карпа Худолії, Класу шкільного лісництва та Озера Судевське.

Загальна протяжність стежки 3 км. На маршруті передбачено 9 зупинок (повний маршрут), хоча може використовуватися і в скороченому варіанті в залежності від теми, призначення, тривалості екскурсії, віку екскурсантів тощо.

Контактна інформація: Адміністрація НПП «Нижньосульський», вул. Центральна, 128, с-ще Оржиця, Полтавська обл., 37700. Тел. 92-5-17.

НПП «Нижньосульський»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Друг Алины Кабаевой 17.06.2018, 05:24
Экотуризм отрасль, которую надо развивать по всей стране, и если в некоторых регионах,это давно уже поняли, то мы отстаем...Хорошее начало, хотелось бы побывать там....
+6 # святослав 17.06.2018, 09:12
Прекрасний ,куточок для віпочинку , чарівний куточок природи Семенівщини , але треба називати речі своїми іменами , Судевське має таке ж саме відношення до НПП Нижньосульський , як Місяць - до ОТГ . Можна , з дуру , чи зі шкурних інтересів , як у данному випадку , ,,приєднати ,, нині , все що завгодно , і куди завгодно ! Лихі часи для України ! І творяться вони МІСЦЕВИМИ ,,творцями,, !
# Українець 17.06.2018, 11:43
Святослав підтримую але факт дуроробства уже вийшов і життя йде далі.Екотуризм сприяе розвитку тереторії то ним потрібно займатись.
+4 # святослав 17.06.2018, 14:21
Українець.,,факт дуроробства уже вийшов і життя йде далі,,Нажаль - ні .Ще ,,не все вкрадено,, , багато зумисно шкодять державі , бо не люблять Україну , багато випадкових , не професійних людей у владі , тому ,,лихі часи ,, минуть не скоро . Хоча , якщо УСПІШНІ люди , які лишилися в Україні , ОБ'ЄДНАЮТЬСЯ на ідеї української державності , і побудують СОБІ державу - всім у ній буде добре ! Це те , до чого ми маємо , нарешті , усі прийти .
# Українець 17.06.2018, 14:57
Багато хто зовні і багато хто усередині не хочуть і панічно бояться обеднання людей навколо любої ідеї.Друга проблема 1 отряд 3 гетьмани і 6 предателів.Третя проблема безграмотність тих хто лізе у гетьмани і якщо виліз море по коліна кругом себе оставляють одні руїни.До речі Меди Межиріччя у першу чергу проект обеднання навколо екології духовності а вже потім бізнесу.
+4 # святослав 17.06.2018, 20:01
Українець . Є ті , хто досягнувши певних матеріальних статків , починають розуміти справжню ,,ціну,, грошам , і те , що ,, не хлібом єдиним має жити людина,, ! Нажаль , їх небагато , тому що ,,Легше верблюду пролізти через вушко голки , ніж багатому увійти до Царства Небесного,, . Саме такі -олігархи , занапастили Україну і народ .Дай Боже , щоб все добре , що започатковується у районі, приносило лише ,,добрі плоди,, !