b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_06_DSC09520.JPG

Із 29 травня по 15 липня у Семенівському НВК №1 імені М. М. Хорунжого велася навчально-розважальна робота у пришкільному таборі з денним перебуванням «Сонечко» для молодших школярів та мовному таборі для учнів середньої школи «Смайл».

Веселі літні канікули – це перш за все ігри та розваги, проведені у колі друзів, цікаві пізнавальні екскурсії та відпочинок на природі. А який смачний обід після веселих розваг на свіжому повітрі! У день закриття табірної зміни у мовному таборі проводився КВЕСТ «Пошук скарбів». Вихованці виконували завдання із англійської мови і шукали «скарби» – різноманітні смаколики.

Організувати роботу табору, забезпечити дітей корисним вітамінним харчуванням адміністрації навчального закладу допомогли Семенівська селищна рада в особі селищного голови Л. П. Милашевич, батьки вихованців табору та меценати, які з року в рік піклуються про те, щоб дитинство не втрачало своїх радісних і щасливих барв.

Дякуємо за допомогу та підтримку директору фермерського господарства «Мальва» М. М. Рибчановському, депутату обласної ради, керівнику ТОВ «Агріс» В. М. Куцоволу, керівнику ФГ «Дослідне» В. Я. Мокляку, керівнику ФГ «Проскурня» А. М. Проскурні, приватному підприємцю А. П. Сліпаченку, приватним підприємцям подружжю Степаненко та подружжю Мороз.

Сердечно вдячні подружжю Бабарик за організацію екскурсій до рекреаційного центру «Криворудський» та В. Є. Книшу за організацію екскурсій до села Біляки на базу відпочинку ТОВ «Сапсан-Семенівка».

Семенівський НВК №1

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # Друг Алины Кабаевой 19.06.2018, 14:51
Молодцы, еще раз убеждаюсь в объективности сайта, так держать!!!!
+1 # Роза 20.06.2018, 09:33
Якщо публікується перша школа, то й уже добре))))))))))
+2 # мішель 19.06.2018, 15:21
В наші часи теж два табори було....ЛАПШОЄДИ і ЦУКРОЄДИ...