b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_06_67d3aebccff7df5bbadbf8afb27c7f87.jpg

Вручення атестатів, «доросле» вбрання, обмін побажаннями, сльози і сміх, зустріч сонця... Дівчата у гарних сукнях, хлопці у костюмах.

Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували ні посмішок, ні сліз.

Випускний вечір є певною межею, за якою розпочинається доросле життя. У минулому залишилися уроки, дзвоники та веселі перерви, екзамени, попереду – безліч можливостей, здійснення мрій і задумів, широка дорога нового життя, самостійного, дорослого.

Ще поки звучить прощальний вальс, учителі дають слушні поради, батьки благословляють, а завтра… Все просто залишиться в думках, спогадах, на сторінках минулого. Життя продовжується! Життя тільки починається!!!

Випускники підготували щирі слова вдячності, їхні батьки і менші братики і сестрички брали активну участь у проведенні свята. Святково прибрана зала, щирі слова, жартівливі танці та сценки викликали у глядачів позитивні емоції.

З вітальними словом до випускників та присутніх звернувся голова Оболонської ОТГ Борис Пустовойтов, і побажав випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у майбутній діяльності! Бажаємо вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти вам у всьому!

Оболонська сільська ОТГ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+3 # Ясне сонечко 03.07.2018, 12:58
Цитата:
Життя продовжується! Життя тільки починається!!!
ага, навчання у ВУЗІ після якого копієчна робота не за професією :sigh: :cry: :eek:
+1 # Роза 03.07.2018, 18:00
Щось Сонечко не про світле майбутнє говорить!!!!! Хіба так можна??????????
+2 # Друг Алины Кабаевой 03.07.2018, 16:24
В счастливую путь,выпускники!!!!Может сразу работать за границу, чем тратить время и деньги на не нужный диплом,это я риторически......
# Romashka 04.07.2018, 05:26
:lol: Не нагнітайте, шановні! Хай діти ще порадіють і потішаться! :-) До того ж, це справді важливий і урочистий момент в житті! ;-)