Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/dsc00117.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/dsc00117.jpg'
dsc00117.jpg

10 листопада проведено щотижневу нараду у голови райдержадміністрації Сергія Федорченка. На щотижневу нараду запрошені: начальники, спеціалісти відділів і управлінь районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ і організацій (за окремим списком),  представники засобів масової інформації. Слухалися питання: про хід проведення комплексу осінньо-польових робіт доповідав Олександр Єзерський – начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

  Про хід опалювального сезону в закладах освіти, охорони здоров’я, культури інформував Сергій Андраціон  – головний  спеціаліст відділу містобудування, архітектури, будівництва та  житлово-комунального господарства райдержадміністрації.  Про роботу районного управління юстиції щодо додержання вимог законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів суб’єктами нормотворення за 9 місяців 2014 року доповідала Олена Кражан – начальник Семенівського районного управління юстиції. Лідія Погребняк, завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації, інформувала про стан виконання розпорядчих актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, голови обласної та районної державних адміністрацій за підсумками жовтня 2014 року. Заслухано також інформацію Олени Кражан щодо основних принципів реалізації ЗУ «Про очищення влади». З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення та рекомендації голови районної державної адміністрації.

Джерело: http://semenivka.adm-pl.gov.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Злидня 10.11.2014, 18:07
О!Я така тьомна..Це на фоткі хазяін бєлого дома?Якщо так, то "так вот ты какой, северный олень!"Вживу не бачила ;-)
# Дульсинея 10.11.2014, 18:09
Ага.Це цитуючі Кіндрата- "сер необразливий", :P :P :P :lol: :lol: :lol: моя така думка :D :D :D
# Саня 10.11.2014, 18:11
На фотке такой серьезный, стопудов авторитарный руководитель ;-) ;-) Строгий поди.... ;-) ;-) ;-)
# святослав 10.11.2014, 19:32
А хіба злидні світлими бувають ?! Якби ж крім очей , та ще й вуха були , щоб чути , що на справді у тому зовсім не ,,білому домі,, відбувалося і продовжує відбуватися ! Люстрація за ними плаче !
# Злидня 11.11.2014, 09:34
Злидні світлими бувають. І вуха в них є і очі(ясні) :P І все вони розуміють)А от чи славік святий-оце питання!Люстратор, бл....ь 8)
# Самсон 13.11.2014, 09:14
Не святий і не славік. Кипиш він і в Африці кипиш.