rda.jpg

3 липня проведено нараду з питань підготовки до опалювального сезону – 2018/2019 під головуванням Віктора Федоренка та за участі керівників бюджетних установ.

Про готовність до зими підпорядкованих об’єктів інформували начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Лопата, головні лікарі Тамара Сінельник та Олександр Романюк, в. о. директора терцентру Оксана Кадин, бухгалтер сектору культури та туризму Валентина Левченко та начальник відділу управління майном районної ради Володимир Романенко. В умовах обмеженого фінансування проблема забезпечення теплом та електроенергією закладів охорони здоров’я, освіти, культури потребує виваженого рішення, вимагає економії ресурсів. Під час наради наголошено на проблемних питаннях підготовки до осінньо-зимового періоду та встановлено строки для їх усунення.

Віктор Федоренко зауважив, що питання підготовки об’єктів соціально-культурної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю. Тож за результатами наради дано ряд доручень щодо завершення запланованих заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Прес-служба Семенівської райдержадміністрації

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Засиратор жизнєй брехунів 05.07.2018, 06:16
як кажуть готов санки літом а лижі - в четвер 8) :lol:
-1 # Роза 05.07.2018, 17:53
Якщо більше немає про що поговорити, то чому б ні?????)))))
-1 # elpog 06.07.2018, 11:17
Говорять вже літом готовляться а почнеться зима не готово люди мерзнуть.