b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_11_lucky_star.jpg

Полтавщину недарма називають духовною столицею України, адже на її теренах народилися, зросли, пройшли особистісне становлення такі видатні постаті, як Маруся Чурай, Григорій Сковорода, Іван Котляревський, Микола Лисенко, Платон Майборода, Раїса Кириченко...

І нині Полтава не лише плекає свої таланти, а й радо розкриває обійми назустріч обдарованій молоді з усієї України. Так, 10 листопада на базі Полтавського економічного університету відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Мелодії і ритми над Ворсклою». До обласного центру з’їхалося багато мистецьких колективів з усіх куточків України, а саме: Сум, Одеси, Миколаєва, Сімферополя, Києва та інших міст і містечок рідного краю. Звісно, не оминули увагою цей захід талановиті представники Семенівщини.

Танцювальний колектив «Щаслива зірка» під керівництвом досвідченого хореографа В. М. Литовченка, за підтримки директора Веселоподільської дослідно-селекційної станції О. В. Мороза гідно проявив себе на фестивалі. Виступ наших учасників був представлений двома хореографічними постановками: «Колискова» та «Молитва» у виконанні змішаної та старшої вікових категорій у номінації «Сучасна хореографія». Обидва номери отримали схвальні відгуки членів журі і були відзначені Дипломами І ступеня!

Для деяких учасників цього колективу це було перше серйозне випробування. Але підтримка старших колег, зусилля і мудрі поради керівника гурту Володимира Миколайовича, турбота батьків, голови профспілки Веселоподільської ДСС В. М. Баган зіграли свою роль і дали вражаючі результати – два перші місця на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі в м. Полтава.

Вітаємо юних талановитих танцюристів із цією перемогою! Зичимо керівнику гурту «Щаслива зірка» Володимиру Миколайовичу Литовченку натхнення, терпіння, втілення найсміливіших мрій, відчуття нескінченного щастя від перебування в гармонії мелодії і польоту душі. Благополуччя і процвітання меценатам.

Немає на землі натхненнішого дару, ніж ці незабутні емоції!

Від імені батьківського та дитячого колективів
Вікторія ПОНОМАРЕНКО

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!