b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_detektor.jpg

Цими думками в «Голосі» поділилися «позаштатні кореспонденти» газети, які є справжніми авторами статті від 10 травня.

Могли б і не вголос, адже те, що у деяких посадовців селищної ради і керівництва ТОВ «Агріс» неприязнь до Оболонської ОТГ, – ні для кого не секрет. Звідки взялася ця злоба – важко сказати... Може, це поламаний «план Барбаросса» по загнанню району в одну громаду, а можливо, агонія за програними виборами? Та й навіщо пиляти ту гілку, на якій сидиш, і критикувати сільську раду, на території якої підприємство заробляє найбільше (при чому, заробляє для Семенівки)?

Дуже влучно підмітили автори статті про соціально відповідальний бізнес: ТОВ «Райз-Схід» має стільки ж землі в обробітку в межах сільської ради, як і ТОВ «Агріс». Це близько 1000 га. Тому легко порівнювати їхні добрі справи. Піар на медичній кризі говорить про «великий духовний розвиток» і антисоціальну відповідальність, а головне – про нелюбов до села. Тому такому бізнесу й не зрозуміти увесь сенс цього пам’ятного знаку. Щоб мої думки вголос не були голослівними, розповім у цифрах, чому не закривається єдиний лікувальний заклад (ні от-от, ні десь, колись). На утримання мережі охорони здоров’я в селі Оболоні з початку року виділено 200 тис. грн зі скромного бюджету Оболонської сільської ради. До кінця 2019-го буде виділена вся сума на співфінасування, що становить усього близько 500 тисяч. Щоб зігріти взимку пацієнтів і персонал Оболонської лікарні, ми завезли 2 «КамАЗи» щепи та 3 причепи дров, а також вугілля. І це в той час, як «соціально відповідальний бізнес» – 1 причеп щепи... за останні роки! На цьому допомога та, особливо, любов до села закінчується. Але й на тому спасибі.

Сьогодні ми задоволені тим, що вдалося налагодити співпрацю з великим господарством та його новим керівництвом, яке щойно приступило до своїх обов’язків. За короткий час маємо спільний реалізований проект, який сподобався всім, без виключення, місцевим мешканцям, лише не припав до душі авторам даної статті. Я вам скажу лише одне: «Шановні, дивіться на себе, милуйтеся своїм сірим серцем із голубами, своїми вітрильниками та кометами, за які було сплачено зі свого «гумового» бюджету».

Краще подякуйте, адже якусь частинку цих «пам’яток» реалізовано завдяки тому, що «соціально відповідальний бізнес» в Оболоні платить податки в Семенівку.

Наостанок хочу розвінчати міф про поділ думок у соцмережах... Прошу редакцію «Вісника Семенівщини» опублікувати коментарі дослівно.

Тетяна Тарапунець: Молодці, так тримати!!!
Юлія Черевко: Креативно, сучасно! Дуже хочеться, щоб любов запанувала в кожного, щоб Оболонь процвітала!
Лара Даценко: Борис Васильович чудовий голова сільради. Хазяїн села. Благодарочка йому.
Віктор Філатов: А я люблю Калинівку.
Tatyana Mironenko: Круто
Антоніна Мошківська: А мені подобається!
Татьяна Пекур: І мені
Наталія Вишневецька: Молодці.
Ольга Мохун: Гарні слова, дай Бог, щоб жителі Оболоні відчули цю любов насправді!

У нас із землячкою, депутатом Семенівської селищної ради від партії «Рідне місто», керівником ТОВ «Райз-Схід» Лідією Курас жодних сумнівів не було, куди і на що витратити кошти соціально відповідального бізнесу.

Тому тримайте свої антисоціальні думки при собі, бо я та мої односельці говорять вам: «I LOVE OBOLON!»

Борис ПУСТОВОЙТОВ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# белка 19.05.2019, 17:42
до виборів ще довго а вже таке твориться :o
# Орион 19.05.2019, 19:37
А чи не про це ми говорили у Наріжжі та селах під час вивчення громадської думки? Тепер пожинаємо!
# Влад 19.05.2019, 20:07
Як кажуть по російському ,вопрос на засыпку ,яким макаром ,ще недавно один із керівників кафе Гармонія ,до речі їх там мама не горюй міняються щотижня ,мабуть не підійшла за своїм характером.стає кервником компанії Райз-Схід?Браво Валерій Євгенович ! :-) :-)
# Засиратор жизнєй брехунів 20.05.2019, 05:55
боря ти лучший !
# Україночка) 20.05.2019, 07:11
а мені сподобалася стаття в Голосі. Журналісти зуміли висвітлити 2 майже ідентичних події, але одну похвалити, а іншу - рознести "в пух і прах". Професіонали!
# Ясне сонечко 20.05.2019, 11:50
а скільки коштує серце з голубями? І йолка?? і паруснік...
# Полтавчанка 20.05.2019, 18:44
Ми всі любимо Оболонь!Іспасибі Лідії Курас за таку креативність!