Сьогодні, 31 травня, відбулося пленарне засідання 46 сесії Семенівської селищної об’єднаної територіальної громади I скликання.

Тільки на нашому сайті ви маєте змогу переглянути сесію:

Кілька слів про хід пленарного засідання сесії...

Чимало питань порядку денного мали земельний характер, досить жваво обговорювалися. І, дійсно, зауваження депутатів мали місце, адже зараз в Україні стають популярними і нерідко описуються у засобах масової інформації схеми, коли учасники антитерористичної операції, користуючись своїм законним правом, беруть у користування великі земельні ділянки.

Не менш значна проблема і з розораністю земель, яка, скоріш за все, має місце і в Семенівському районі. За заявами Національного наукового центру «Інститут землеробства НААН», розораність земель в Україні є найбільшою у світі та досягла 56% території держави, наближаючись до 80% сільськогосподарських угідь. Так, на черговій сесії Семенівської селищної ради було віддано в оренду сіножаті площею 30 га для сінокосіння і випасання худоби фермеру, котрий ВРХ у своєму господарстві не має. Строк оренди земельної ділянки на території Товстівського старостинського округу складає 49 років.

Депутати також затвердили розпорядження селищного голови, видані в міжсесійний період. В основному це бюджетні питання: перерозподіл бюджетних призначень, затвердження видатків і субвенцій. Подібний пакет питань виноситься чи не на кожну сесію. Що ж це: некваліфікованість спеціалістів Семенівської ОТГ чи щось інше..? (ваші варіанти пишіть в коментарі)

Останнє, на що хотілося б звернути увагу, – надання Семенівському селищному голові Людмилі Милашевич частини щорічної основної відпустки. Відпочиватиме та оздоровлюватиметься очільниця із 3 по 17 червня, отримаючи матеріальну допомогу в розмірі середньомісячної заробітної плати.

P. S. Розмір середньомісячної заробітної плати голови ОТГ ви можете дуже легко розрахувати завдяки складеному нами рейтингу зарплат.

Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Роза 01.06.2019, 17:48
В ОТГ дуже багато високопрофесійних спеціалістів, про що говорить розмір оплати їх праці!!!!! От конфлікт потужних думок цих геніїв своєї справи і призводить до патових ситуацій))))))))))
# мішель 01.06.2019, 19:00
Так а як ти хотіла РОЗА? Там же .що не рішення .то -шедевр...Гіганти мислі .одним словом....чого тільки реанімація заводського клубу вартує...
# Логопед_Парубія 03.06.2019, 10:40
Цитую Роза:
В ОТГ дуже багато високопрофесійних спеціалістів, про що говорить розмір оплати їх праці!!!!! От конфлікт потужних думок цих геніїв своєї справи і призводить до патових ситуацій))))))))))

Це точно!Спеціаліст на спеціалістові))))))
# Роза 04.06.2019, 05:41
Мішаня, виходить, що реанімували його старим-новим директором)))))
# мішель 04.06.2019, 06:38
Cтарий кінь борозди не спорте ;-)
# Роза 04.06.2019, 06:43
І то таке))) Яка різниця, де сидіти і мугикати цілий день "На Полтавщині виріс я"???))))
# белка 04.06.2019, 09:59
Старий кінь як кіт в мішку - скільки його не годуй а він у ліс дивиться |-)
# мішель 04.06.2019, 15:10
Цитую белка:
Старий кінь як кіт в мішку - скільки його не годуй а він у ліс дивиться |-)

АГА...А в осла вуха довші |-)
# белка 04.06.2019, 18:29
а в білочки РОГИ гостріші |-) |-)