5 червня відбулося пленарне засідання президії обласної ради ветеранів, у якому взяли участь представники районної ради ветеранів – голова ради Л. В. Мазанько, виконавчий секретар Г. Ф. Дейнега, голова первинної Веселоподільської ветеранської організації В. І. Сірченко.

На засіданні було розглянуто питання роботи Семенівської районної організації ветеранів, виступив голова Полтавської обласної ради ветеранів Віктор Іванович Тесля, який 22 травня з робочою поїздкою відвідав наш район, зустрівся з членами президії районної ради ветеранів. Він та його заступник Т. І. Власюк, виконавчий секретар К. І. Піддубна ознайомилися з роботою районної ветеранської організації, зустрілися з головою районної ради В. В. Юрченком, селищним головою Л. П. Милашевич.

Було відзначено турботу місцевої влади про людей похилого віку – створення Будинку захищеної старості. Полтавські гості відвідали с. Великі Липняги, побували біля меморіалу жертвам фашизму. Їх зустріли та супроводжували, розповідаючи про трагічні події в селі в роки війни, про вшанування пам’яті загиблих, закатованих, спалених жителів села, про турботу про живих ветеранів, сільський староста Ю. С. Стеценко, голова первинної ветеранської організації І. А. Кущенко, актив села.

На засіданні було заслухано звіт про роботу районної ради ветеранів. Своїм досвідом роботи поділилася В. І. Сірченко, голова ради ветеранів с. Веселий Поділ.

Другим питанням, що розглядалося, було занесення до Почесної Книги Полтавської обласної організації ветеранів виконавчого секретаря Семенівської районної організації ветеранів Ганни Федорівни Дейнеги за багаторічну плідну роботу з розвитку ветеранського руху, активну життєву позицію. Її та голову Заїчинської ветеранської організації Тетяну Семенівну Пітенько було нагороджено Грамотами обласної ради ветеранів.

Л. В. МАЗАНЬКО,
голова ради ветеранів

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!