b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_06_26062019.jpg

26 червня у селі Наріжжя відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни комунального дитячого оздоровчого табору «Світанок». Цей день для дітлахів був по-справжньому святковим, адже до табору завітали почесні гості, при чому з подарунками.

Це депутат Полтавської обласної ради Володимир Ярошенко, заступник голови Семенівської РДА, депутат Семенівської ОТГ Артем Даценко, заступник голови Семенівської районної ради Володимир Сербин, начальник відділу освіти, молоді та спорту Семенівської РДА Людмила Лопата, голова Оболонської ОТГ Борис Пустовойтов, помічник народного депутата К. Є. Іщейкіна, депутат Оболонської ОТГ Юрій Костюк, депутат Семенівської районної ради Валерій Книш, Іванівський староста Світлана Діденко, секретар Оболонської ОТГ Лідія Золотаренко.

До присутніх звернулася директор табору Людмила Мельник, яка, незважаючи на проблеми з фінансуванням та недостатньою увагою до проблем табору з боку деяких районних можновладців, із вірою в майбутнє і позитивом говорила про підростаюче покоління, про те, що дорослі повинні докладати максимум зусиль для їхнього здоров’я, відпочинку, щасливого дитинства, посмішок на дитячих обличчях.

Розуміють це і депутати обласної ради Володимир Ярошенко (ВО «Батьківщина») та лідер Всеукраїнської організації політичної партії «Рідне місто» Олександр Удовіченко, котрі цьогоріч виділили на двох понад 100 тисяч гривень для ремонтних робіт у приміщенні табору. Як відомо, «Світанок» – єдиний в області дитячий літній табір, що знаходиться у комунальній власності району, тому кошти на його утримання завжди були у дефіциті. Але табір тримається на небайдужості місцевих підприємців, спонсорів. До речі, Олександр Васильович опікується «Світанком» ще із часів свого головування на посту губернатора. А разом зі своїм колегою, екс-депутатом облради від Семенівського району Володимиром Онищенком стояли в рядах ініціаторів обласного інклюзивного фестивалю «Рогозів кут», який щорічно проходить на базі КДОТ «Світанок».

Тож цього дня діти приймали не лише побажання здоров’я, добра і доброго відпочинку, а й подарунки: розвиваючі ігри від районної влади, а також солодощі та продукти для збалансованого харчування від незмінних меценатів – ВТК «Лукас» (Олександр Лукацький) і ПСП «Дружба» (Сергій Семигреєнко).

Щасливого літа і радісного відпочинку вам усім!

Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!