b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_08_IMG-ea8c65f9bf228b7900823d78c491eb83-V.jpg

Кожен день у житті громадян похилого віку та людей з особливими потребами (осіб з інвалідністю) наповнений прагненням не бути тягарем – пристосовуватися до самостійного життя у суспільстві, приносити радість собі та оточуючим.

І, незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не залишає їх. Головне для них, що життя є і воно продовжується.

Враховуючи потреби таких людей, понад рік тому було відкрито підрозділи відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Семенівської РДА в с. Заїчинці та с. Біляки.

Мешканці двох сільських рад із нетерпінням чекали надання соціальних послуг із прання білизни, швацьких послуг та послуг перукаря, оскільки їм надавалися до цього часу тільки соціальні послуги допомоги вдома соціальними робітниками територіального центру.

За рік функціонування підрозділів 167 особам було надано 1805 соціальних   послуг. У середньому за місяць громадяни отримують 54 послуги перукаря, 48 швацьких послуг та 66 послуг із прання білизни.

Ми дуже вдячні жителям Заїчинської, Біляківської, Василівської територіальних громад за неодноразові позитивні відгуки про роботу підрозділів. Щирі слова вдячності на адресу працівників Оксани Дадінської, Ірини Гетьман, Лариси Ракович, Лариси Козловської за професіоналізм, людяність, чуйність, розуміння неодноразово отримували від голови ради ветеранів та жіночої ради Заїчинської територіальної громади Тетяни Семенівни Пітенько.

«Усі задоволені тим, – говорила Т. С. Пітенько при зустрічі з директором територіального центру С. С. Феніч, – що у наш нелегкий час для такої вразливої категорії людей є «острівки надії» – підрозділи, де вони не тільки отримують соціальні послуги, а й можуть поспілкуватися і відчути себе потрібними».

Приємно, що наша щоденна праця високо ціниться серед обслуговуваних і слова вдячності на адресу працівників підрозділів відділення, соціальних робітників та працівників територіального центру звучать постійно.

Олешко Ольга Іванівна, с. Біляки: «Завдячуючи перукареві Ларисі, завжди маю гарну зачіску».

Левченко Варвара Григорівна, с. Заїчинці: «Дякуючи перукареві Ларисі, не доводиться просити людей, щоб хтось підстриг, бо за станом здоров’я не можу вийти на вулицю».

Дуденченко Ольга Григорівна, с. Заїчинці: «Колись шила і сама, але тепер підводять і очі, і руки. Дякуючи швеї Ірі, підшити – не проблема, гарно, швидко, якісно. Молоді, приємно звертатися».

Гаврись Надія Петрівна та Кулик Анастасія Яківна, с. Заїчинці: «Хочемо висловити подяку соціальним робітникам Наташі та Надії, які надають допомогу у здійсненні послуги з прання. Відносять та доставляють речі. А праля Оксана якісно виконує цю послугу, речі чисті та свіжі. Велика вдячність організаторам за відкриття цього закладу».

Люблю життя таким, як воно є,
Люблю його і в щастя дні погожі,
І в дні зневіри, суму і жалю,
І навіть коли жити вже не можу,
Я щиро кожну мить його люблю.

Адміністрація терцентру

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!