b_385_225_16777215_0_0_images_news_2016_semenivschyna_new_year_elitefon.ru_34820.jpg

Від усього серця вітаю вас із казковими і світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята ми завжди зустрічаємо з найкращими сподіваннями, адже піднімаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2019 рік був прожитий недарма – швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями.

У Новорічну та Різдвяну ночі ми всі поринаємо в добре знайому з дитинства казку та нові мрії. Тож нехай чарівні зимові свята подарують вам радісний настрій, приємні зустрічі та здійснення найзаповітніших мрій. І хай Новий рік стане для всіх нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення. Давайте разом, спільними зусиллями, в мирі та злагоді будувати європейську державу. Нехай кожен із нас пишається своїм корінням.

Бажаю вам, щоб Різдвяні свята були радісними, а рік Новий – багатим на успіхи. Щедрою на здобутки нехай буде життєва дорога, а в родині завжди панують злагода, любов і достаток. Здоров’я, натхнення та Божого благословення вам і вашим рідним!

Владислав ТОРОП,
Очеретуватський сільський голова

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!