b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_sud.jpg

Семенівський відділ Лубенської місцевої прокуратури направив до суду обвинувальний акт щодо директора фермерського господарства у Семенівському районі за фактом зловживання повноваженнями, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам та інтересам держави.

Як повідомляє прокуратура Полтавщини, слідчі з’ясували, що службовець уклав від імені фермерського господарства із виконавчим комітетом місцевої сільської ради договір купівлі-продажу про передачу у власність дитячого ігрового майданчика на загальну суму майже 190 тис. грн. Потім надав до сільради документи про наявність товару, який фактично не був виготовлений.

Нагадаємо, наша редакція з’ясувала, що дане підприємство знаходиться на території Оболонської сільської ради.

Унаслідок цього державним інтересам була заподіяна істотна шкода, адже на виконання умов договору сільська рада перерахувала кошти на розрахунковий рахунок господарства. Під час досудового розслідування директор добровільно відшкодував завдані збитки у повному обсязі.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+2 # Олеся 16.01.2020, 11:18
А питання до сільської ради не виникає? Як підписували накладну про отриманий товар, перераховували кошти, якщо товару не було в наявності?