Сьогодні, 22 січня, Україна святкує День Соборності. Саме цього дня 101 рік тому, в 1919 році, відбулася ключова для сучасної України подія на шляху до єдності і незалежності держави – проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).

Також 29 січня 2019 року в Україні відзначатиметься 101-річниця бою під Крутами, котрий для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

Обидві події були вшановані сьогодні покладанням квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку та стелли Борцям за Свободу і Незалежність України.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

-7 # святослав 22.01.2020, 15:03
,,Молодці,, культура , ,,молодці ,,влада ! Спрацювали в ,,турборежимі,, - і ,,весілля ,, і ,,поминки,, - усе одним махом ! І - День Соборності - величне і радісне Свято Української держави і Державності , і ТРАГІЧНІ події - загибель Київських студентів від рук більшовицької орди муравйова ! ,,Молодці,, ! Де тільки радіти , а де - сумувати?! Ще б заодно і ,,паску,, посвятили , щоб зайвий раз не приходити ! Якщо ЗЕбіли нині ,,рулять ,, країною то ,,прогрес,, - на ,,ліцо,, !
+4 # Мотоблок Вовчика 24.01.2020, 08:08
Коментар видалено адміністратором
-6 # святослав 29.01.2020, 14:33
Сьогодні-День пам'яті Героїв Крут.Сто років тому,у1918му,захищати Україну від москальської орди вийшло 600 студентів-і полягли!У 2015-18-му , тисячі українських добровольців і патріотів- проти тієї ж москальської орди , і полягли! Бо як тоді , і зараз , в Україні відсутня боєздатна,злагоджена ,національна армія , зате-жидівська влада,бидло,зрадники і колаборанти! Та Україна , як і раніш-повстане з ,,попелу,, ! Слава Нескореній Нації ! Смерть її ворогам ! Вічна Слава Українським Героям !