b_385_225_16777215_0_0_images_news_2020_02_IMG_5288.jpg

Як і обіцяли, ТОВ «ТРК-Інформ», Асоціація «Кластер «Меди Межиріччя», Семенівська районна організація політичної партії «Рідне місто» продовжують серію репортажів про призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2019/2020 навчальному році.

Героєм нашої сьогоднішньої публікації став учень 11 класу Заїчинської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Лідія Бартош) Артем Притула, котрий здобув ІІ місце в обласній олімпіаді з біології. Артем – брат Ані Притули, про яку ми розповідали минулого разу. На жаль, через карантин нам не вдалося зустрітися з талановитим хлопцем безпосередньо в школі, тому спілкувалися ми з Артемом у його рідному селі. Та «плюс» цієї зустрічі в тому, що на ній була присутня мама обдарованих школярів із Семенівського району – Світлана Олександрівна. «Вдома Артем завжди допомагає. Він добрий і відповідальний, гарно навчається», – так характеризує свого сина пані Світлана.

Готувався Артем до олімпіади наполегливо, ходив до школи навіть на канікулах. Підготовка була нелегкою, але, як він стверджує, хотілося досягти результату. Хвилювання було, хоча й мінімальне, адже це третя участь Артема в олімпіадах і, до речі, найудаліша, – до цього займав треті місця.

Артему Притулі подобається вивчати навколишнє середовище, людський організм, він цікавиться тим, що його оточує, – рослинами, тваринами. Тому й обрав для себе біологію, щоб вивчати поглиблено. Окрім того, має призові місця в районних олімпіадах з української мови. І завжди поряд із хлопцем його наставниця – вчитель Заїчинської школи Клавдія Власенко.

«Хочу подякувати своїй учительці Клавдії Іванівні Власенко за те, що добре підготувала мене, – говорить Артем. – Це дуже добра і чуйна людина, яка завжди підтримує мене в усіх починаннях».

А захоплень у нього багато, адже він активно проводить власне дозвілля – займається футболом, має призові місця з настільного тенісу, шахів, шашок. Учитель завжди радіє успіхам свого учня, при чому – не менше від батьків. «Ніколи цього не забуду і бажаю кожному такого вчителя, як Клавдія Іванівна», – підсумував Артем Притула.

Учительку та її учня зі здобутим другим місцем від імені Асоціації «Кластер «Меди Межиріччя», районного осередку партії «Рідне місто» привітали Василь Ломаковський (с. Заїчинці) і Олександр Гетьман (с. Василівка).

Через карантин можлива невеличка перерва, та наші зустрічі з переможцями і призерами обласних олімпіад із сіл Семенівщини триватимуть...

Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # Українець 15.02.2020, 17:42
Я думаю коли дивимось таке відео розуміемо що у нас хороше підростае покоління і хочеться щоб ім жилося в Украіні і щасливо і заможно.
+5 # святослав 15.02.2020, 20:48
Щоб це талановите покоління жило щасливо у своїй країні , треба виховати його так , щоб воно її - любило , захищало, цінувало і працювало на неї ! Без Духовних і Моральних цінностей , молоде покоління виростає бидлом !
+6 # Семен 15.02.2020, 21:07
Щоб їм жилося в Україні,то треба щоб сама Україна була,а не Малоросія,чи Новоросія.А головне,щоб коміки стрибали по сцені а не державою правели.
+3 # Роза 19.02.2020, 10:21
Семене, де ті коміки і де вчитель з села????? А навчає дітей саме він))))))))))
-2 # Семен 19.02.2020, 17:27
Коміки вчителям програми і методики пишуть,а вчителі їх виконують...
+1 # Ясне сонечко 17.02.2020, 13:57
у селі нема спокус міста, того й діти займаються навчанням та спортом....